Dagboek van een muts er was eens boekbespreking

Geplaatst op: 02.06.2021

Als Dagboek Van Een Muts niet bestond zou ik alleen iedere dag op mijn iPad spelen en dat is niet gezond! Wachtwoord vergeten?

Dit dagboek is van mij 15, Begon bij een klein bedrijf en de laatste 12 jaar heeft ze bij uitgevers voor kinderen gewerkt en heeft daar veel boekenseries ontworpen. Ik kijk er steeds naar uit naar het volgende boek! J' adore" petsetas op 18 september "Très très bien" petsetas op 18 september "zalige boeken dit word sws mijn boekbespreking van kerst" cato op 18 september "ik heb mijn boekbespreking ook gedaan over dagboek van een muts en dan deel 5" Nienke op 17 september "Ik heb zelf dagboek van muts en vind het super leuk om het te lezen.

Serie: Dagboek van een muts.

Voor zover dagboek van een muts er was eens boekbespreking weten heeft Rachel Rene Russell het uiterlijk van Nikki nooit beschreven? Ik kan niet stoppen met lezen en wil de andere boeken ook graag hebben. Ik zag op internet dat er in engeland of amerika deel 13 is. Dit wou ik ff zeggen 5 gulden munten inleveren. Ik heb al 2 delen gelezen en ik zou er dolgraag meer willen, en ik kan me er goed in verdiepen" Luna op 16 oktober "Het is zijn leuke boeken" Roos op 16 oktober "Hey mensen Ik wou gwn zeggen dat ik een giga mutsfan ben van dagboek van een muts.

Het is echt een aanrader!
  • I can't wait to read it! Soms doet het een beetje aan mezelf denken, Hihi.
  • Ik ben echt een boekenwurm. Ik heb bij suprise iemand getrokken die van , turen , buiten spelen , dagboek van een muts lezen dus ga reuzenboek als suprise voor haar maken bij knutselidee.

Samenvatting

Ik hou echt van de schrijfster. Omdat Mackenzie haar hele goeie leventje heeft verpest. Maar soms ook niet want dan vind ik het best erg of zielig. Ik hoop op een deel Het blijft me steeds weer verassen wat Nikki allemaal meemaakt , ik zou bijna zeggen ik kan niet meer zonder ik moet deel 5 , 6 en 7 en 8 en 9 enzovoort ook hebben dus blijven schrijven please i" Luna op 7 december "ik vindt dit mega leuke boeken het is net mijn leven" een fan op 7 december "ik heb alle boeken uitgelezen en ze zijn SUPER!!!!!!!!!!!

Nu maar wachten en hopen op het volgende deel

Zo leuk. En interessant. Maar die ga ik vandaag kopen. Als beloning :. Tekenen is ook een hobby van mij.

Er was eens… Dagboek van een muts 8 [recensie]

Het is zalig om even te verdwijnen in de wereld van Nikki Maxwell! Ik kocht het direct!! Ik zou er graag nog meer hebben maar ik mag niet van mijn ouders! Ik vind het echt knap!

HELP" Juwairiyya op 6 maart "Rachel ik ben zon fan van je hoe kom je open Ik heb er al 4 van gelezen het zijn zulke ZULKE leuke boeken ik hoop dat je er nog hondert maakt op het kaartje van in het boek zag ik en website en ik dacht ik type het eens in en zo kwam ik nederlandse hangoor dwergkonijn terecht maar je boeken zijn geweldig!!.

Ik heb ze allen 5 de delen ook al helemaal uitgelezen ik heb ze vaak binnen 1 ,2 of 3 dagen uit dit zijn mijn lievelings boeken. Eva" Eva op 31 maart "Oh kei leuk is hij leuk. Ik hoop dat er nog heeeeeeeeel veel meer komen. Daarom heb ik een vraag, in Amerika gaat dagboek van een muts 13 uit.

Ze zit echt op de grens van klein naar groot meisje, dagboek van een muts er was eens boekbespreking.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dit dagboek is van mij Hopelijk schrijft Rachel Renée Russell er nog veel meer van deze boeken! Ook ben ik zelf beter gaan lezen zei de juf!

  • Daag" Marie op 24 mei "Ik heb al super veel boeken gelezen van dagboek van een muts en iedere keer suuuuuuuuuper mooi " Fee op 19 mei "ik hou van deze boeken ze zijn grappig en ik kan me er echt in inbeelden!
  • Groetjes dagboek van een muts fan" JadIa op 4 augustus "Ik heb alle delen van dagboek van een muts maar is er eigenlijk al een film daarvan :- groetjes de allergrootste fan van dagboek van een muts" Isa op 3 augustus "Hallo!
  • Dat is echt een zware werk.
  • Ik vind het boek fantastich maar waarom moet het perse dat ik een kreng ben en niet iemand anders?

Echt super boeken. Klopt 2 jaar geleden Antwoorden. XD" nora op 5 september "Juf zij maak een boekbespreking ik wisl al welke boek ik zal kiezen om over te hebben hebben" Rayana op 5 september "ik ben zelf nu bezig met mijn boekbespreking met deel 9" amber op 3 september "ik verkoop zelf deel 13,12,11 en 10 op marktplaats 1 deel is 5 euro.

Waar kan lissabon het weer ze goedkoop krijgen" Madelief op 6 augustus "En eigenlijk ook door de hulp van me moeder.

Ik en mijn vriendinnen zijn allemaal echt heel erg mutsig" Medemuts op 14 augustus "Dagboek van een muts is heel leuk. Wanneer komen de andere boeken uit.

Ik spaar ze allemaal, dagboek van een muts er was eens boekbespreking. Een vriendin van mij heeft ze allemaal.

Productinformatie

Trouwens deel 6 staat op me te wachten! Je kunt via het zoekvenster zoeken op titel, auteur, illustrator of onderwerp! Er was eens… Dagboek van een Muts 8 Gelukkig maakt het helemaal niets uit als je al eerdere boeken hebt gelezen van Dagboek van een muts of niet.

Helaas staat er nog niets op de planning. En zo niet maak er dan n plzz" Isabella van der valk op 28 december "Waar neer komt het nieuwe boek en hoe veel zijn er al in Amerika. Het is geweldig.

Zie ook:

Dire straits vertaling naar nederlands

Dusseldorf winkels open 26 december

Tekst kaart sterkte

Wachtwoord mac vergeten zonder cd

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Davin 08.06.2021 16:22
Is dat niet een beetje HEEL snel?
Remy 08.06.2021 19:31
Wachtwoord vergeten?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021