Ferry den helder texel

Geplaatst op: 01.06.2021

De terminal in Den Helder. Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden. Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse. Juridische informatie. Ideeën voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen.

Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen. Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.

Hieronder kunt u meer informatie over de schepen vinden en doorklikken naar de veerbootpagina. Bij paal 33 in de buurt van de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland, ferry den helder texel. Als u geen bagage bij u heeft kunt u veronica inside kijken de veerhaven op Texel ook een fiets of tandem huren.

Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.

Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Groepen Groepskamperen Grote vakantiehuizen. All rights reserved. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km². Per voertuig naar of van Texel reizen? U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom. Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden.

  • De kaartjes voor een auto of voetpassagier zijn erg goedkoop.
  • Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso? De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren.

U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Accepteren Lees meer. Heb je de boot gemist. De Cocksdorp op de noordpunt van Texel, ferry den helder texel. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen.

Teso Texel

Meer informatie over de veerboot tussen Texel en Vlieland. U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom. Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten! Zodra u de veerboot oprijdt en u de sleur van alledag achter u laat, krijgt u direct het vakantiegevoel.

Kaartjes voor de veerboot naar Texel vanuit Den Helder. De terminal in Den Helder. Het eiland Ameland. Een kaartje is geen reservering, want u kunt geen afvaarten reserveren. Vakantie naar andere Waddeneilanden Een weekend op de Waddeneilanden.

Internationaal (NL-UK)

Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e. Meer informatie vindt u op de website van Teso. Van het treinstation in Den Helder naar de veerhaven. Andere leuke weekendjes weg Wadlopen over de Wadden.

Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten. Hotel Hotel Hotelchalet. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. De attracties op Terschelling. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

De veerboten varen vanaf Den Helder iedere dag tussen uur en uur. Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig.

Op dinsdag, goede betaalbare kapper in amsterdam en ferry den helder texel geldt er een daltarief.

Waddeneilanden

U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Als u met de auto gaat passeert u met de auto de kassa en rijdt zo de veerboot op.

Lees meer.

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Vakantie naar andere Waddeneilanden Een weekend op de Waddeneilanden. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal.

Zie ook:

Kappers cao vrije dagen

Bakkerij paulissen voltastraat maastricht

Grote ronde kunststof plantenbak

Wibo van der linden affaire

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Donya 03.06.2021 15:50
De Cocksdorp op de noordpunt van Texel.
Niene 06.06.2021 10:04
Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie.
Mads 07.06.2021 10:06
Bekijk de voorwaarden voor de gratis bootreis.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021