Waakvlam gaskachel gaat niet aan

Geplaatst op: 02.05.2021

Didn't find an answer? Weerstand in thermostroomcircuit. De volgende dag was de waakvlam echter weer uit en nu krijg ik hem helemaal niet meer aan.

Als het na deze stappen nog niet lukt, neem dan contact met de dealer. Robrecht Moerman 18 Jan Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Mogelijke oorzaak: Geen afstandsbediening beschikbaar.

Verkeerde ontvanger. Bedrading of werking microschakelaar. Gevelkachels die ik hier in huis heb geven ook vaak dit probleem, na de zomerperiode.

Bekijk Vestiging Halle. Misschien kun je een foto sturen van het gasblok. Al onze haarden zijn uitgerust met een ondemand pilot? Neem contact op met je dealerzij lossen dit voor je op. Mogelijke oorzaak: Batterijen in afstandsbediening vervangen. De kachel heeft het vorige winter prima gedaan.

Heb je problemen met het ontsteken van je gashaard?
  • Lucht in toevoerleiding van waakvlam. Ook kun je wat meer gastoevoer geven naar het waakvlambrandertje er zit een schroefje op het gasblok dicht bij het leidinkje dat naar de waakvlam toegaat.
  • Tijdsduur weergave: 4 seconden.

Jaarlijks onderhoud

Controleer dit en buig het pinnetje voorzichtig! Nieuws Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Zoek Uitgebreid Het is belangrijk om onderhoud in de zomermaanden uit te laten voeren. Op deze pagina zie je een overzicht met onze openingstijden.

Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.

Terug naar Kennisbank? Kijk dan of er iets misgaat met de stroomvoorziening. Gaskachel gaat uit. Schoorsteenvegen Elk jaar dient jouw schoorsteen geveegd te worden. Mogelijke oorzaak: Onvoldoende waakvlam gaskachel gaat niet aan. Regelmatig jaarlijks onderhoud is belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor de levensduur van uw haard. Probeer het nog een keer.

Weet jij het antwoord?

Binnenkort inderdaad wel iemand bellen voor onderhoud want ik woon hier nu 10 maanden er er is nog niemand bij komen kijken, maar is wel zo veilig. Vervang deze op tijd want dit kan lekken van de batterijen veroorzaken. Er was dan dus niets stuk je hebt alleen de S over het hoofd gezien op de witte knop.

Wanneer de batterijen goed geplaatst zijn hoort u ter bevestiging meestal een geluidsignaal. Dit kun je zelf voorzichtig? Er was dan dus niets stuk je hebt alleen de S over het hoofd gezien op de witte knop. JavaScript is disabled. Zij zullen je verder helpen.

Dan kan het zijn dat de instellingen van het gasregelblok niet goed ingesteld staan. Omgekeerde polariteit in bedrading thermokoppel. Het is belangrijk om onderhoud in de zomermaanden uit te laten voeren. Video toevoegen. Mijn toestel brandt te laag op de hoogste stand.

De afstandsbediening van de gashaard werkt niet goed Gaskachel of gashaard storing Hoe maak je ontspiegeld glas schoon. Wat kan ik doen als mijn gashaard niet ontsteekt. De handzender reageert slecht. Registreer nu, waakvlam gaskachel gaat niet aan.

Neem hiervoor contact op met je dealerzij zullen het voor je oplossen. De ik heb de knop vandaag denk ik wel 2 minuten vast gehouden maar als ik hem dan weer loslaat of ik draai eraan gaat de waakvlam weer gewoon uit. Mogelijke oorzaak:  Bedrading thermokoppel onjuist of onderbroken. Afbeelding toevoegen.

Probleem niet verholpen?

Afbeelding toevoegen. Storing ontbrandingssequentie, 1 minuut wachten. Maar de eerste suggestie heeft voorang op de tweede.

Het waakvlam gaskachel gaat niet aan bijvoorbeeld zo zijn dat de voordruk niet in orde is of dat de branderdruk niet goed is ingeregeld. Symptoom: 3 mislukte ontbrandingssequenties binnen 5 minuten. Onderhoud van elektrische haarden met waterdamp of opti-myst effect Gebruik van een katalysator bij een houtkachel Moet ik de waakvlam van mijn gaskachel laten branden.

Zie ook:

Tanden wisselen kind 7 jaar

Ontbijtkoek zonder suiker recept

Commode hoogglans wit ikea


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Margaux 02.05.2021 03:20
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Carly 02.05.2021 05:31
Niet aangesloten op V-module.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021