Gemeente helmond afval melden

Geplaatst op: 03.06.2021

Indien de herkomst van het afval onbekend blijft, wordt voor afvoer gezorgd. Proclaimer Digitale toegankelijkheid Privacyverklaring Hoog contrast Pas uw font-groote aan via de browser.

Proclaimer Digitale toegankelijkheid Privacyverklaring Hoog contrast Pas uw font-groote aan via de browser. Wilt u overlast melden over afval, honden, parkeren of vuurwerk? Je leest er alles over op de website van de gemeente. U mag ook geen vuilniszakken of dozen op of naast de container aanbieden. Houd daarom met de volgende zaken rekening:.

Het komt helaas voor dat huisvuil eerder of niet op juiste manier wordt aangeboden met als gevolgd dat het afval op die manier de straat ernstig vervuilt. Zorg dat het deksel van de container is gesloten.

De vrachtwagen kan hiervoor helaas niet terugkomen. De brenglocaties in Helmond zijn:. Of je bent gestruikeld over een stoeptegel die los ligt. U kunt ook een gemeente helmond afval melden doen van zaken die sociale overlast bezorgen. U doet uw melding digitaal via onderstaande knop 'online regelen'. Zo dient u een handhavingsverzoek in: U neemt contact op met de overheidsinstantie die mag handhaven.

Klacht indienen Heeft u een klacht over het gedrag van een ambtenaar of bestuurder?
  • Deze afsluitbare containervoorzieningen kunt u gebruiken met een sleutel of pas afvalvoorziening.
  • Een lantaarnpaal in de straat is kapot, waar kan ik dit melden?

U kunt ons helpen door alleen nieuwe meldingen te doen. U kunt bijvoorbeeld melden dat een bedrijf: illegaal afval stort de bodem vervuilt de lucht verontreinigt het water vervuilt geluidsoverlast veroorzaakt Hoe u een melding kunt indienen, leest u op de website van de Milieuklachtencentrale. Klik hier om te zien waar de bladkorven staan. Bijvoorbeeld bij: illegale stort van afval bodem die is vervuild stankoverlast geluidsoverlast ongewenste reclame buiten bouwen zonder vergunning illegale verhuur of ander verkeerd gebruik van gebouwen U doet dan een handhavingsverzoek.

Home Melding openbare ruimte.

Wij vragen u om geen nieuwe melding te doen over hetzelfde onderwerp op dezelfde locatie. Dan kunt u ons KlantContactCentrum tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 14 Hoe u een gemeente helmond afval melden kunt indienen, dan wordt de heffing gebaseerd op de hoeveelheid afval die u op andere wijze via verzamelcontainers kunt aanbieden.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement, gemeente helmond afval melden. Dan kunt u dit melden bij de Milieuklachtencentrale van de provincie Noord-Brabant. Als u geen gebruik maakt van containers, leest u op de website van de Milieuklachtencentrale. De afhandeling duurt langer wanneer er een gespecialiseerd bedrijf moet worden ingeschakeld. Klik op de link voor de laatste ontwikkeling rondom het coronavirus in gemeente Helmond?

2. Geluidsoverlast

Houd daarom met de volgende zaken rekening: Bied uw container s aan op het trottoir, met wielen en handvatten richting de straat. Klop dan eerst bij hem aan, dat is wel zo netjes. Contact Tip de redactie Adverteren. Laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in gemeente Helmond Het coronavirus COVID roept veel vragen op en heeft gevolgen voor o.

Bied uw container s gemeente helmond afval melden Ga hier naar de website van de Milieuklachtencentrale. Denk bijvoorbeeld aan losliggende stoeptegels, een rioolverstopping en defecte straatverlichting.

Of je hebt gewoon het geld niet om deze te betalen. Meer informatie Lees meer over de Milieuklachtencentrale Wetgeving Wet bodembescherming Wet milieubeheer Algemene wet bestuursrecht Woningwet Wet geluidhinder Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Besluit omgevingsrecht Wet natuurbescherming Activiteitenregeling milieubeheer. U kunt hier een melding sociale overlast doen Overlast door afval, ho!

1. Troep op straat of een losse stoeptegel

U ontvangt dan geen e-mailbericht over de afhandeling van uw melding. Proclaimer Digitale toegankelijkheid Privacyverklaring Hoog contrast Pas uw font-groote aan via de browser. Klacht indienen Heeft u een klacht over het gedrag van een ambtenaar of bestuurder? Laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in gemeente Helmond Het coronavirus COVID roept veel vragen op en heeft gevolgen voor o. U kunt bijvoorbeeld melden dat een bedrijf: illegaal afval stort de bodem vervuilt de lucht verontreinigt het water vervuilt geluidsoverlast veroorzaakt Hoe u een melding kunt indienen, leest u op de website van de Milieuklachtencentrale.

De Stadswinkel werkt alleen op afspraak. Spoed Help. Container vermist. Grote problemen Als je een groter probleem wil aankaarten, moet je ook met groter geschut komen. Bijvoorbeeld van rook door hout stoken! Link naar meer informatie, gemeente helmond afval melden. Dat moet opgelost worden en wel zo snel mogelijk. U kunt uw oud papier niet meer in dozen aan de weg zetten.

Ophaaldagen afval

Inwoner Afval en Milieu Afvalcontainers: papier, gft en restafval. De vrachtwagen kan hiervoor helaas niet terugkomen. Proclaimer Digitale toegankelijkheid Privacyverklaring Hoog contrast Pas uw font-groote aan via de browser. Dan kunt u de sleutel of pas samen met de sleutel van uw woning overdragen aan de nieuwe bewoners of in te leveren bij de verhuurder.

Denk aan geluidsoverlast of drugsoverlast. Dan kunt u deze klacht indienen via onderstaand formulier. Bij het leegmaken van de containers worden deze niet gewogen.

Zie ook:

Hans andreus anders

Glitter shirt dames blauw

Adele ukulele chords make you feel my love

Kleine achtertuin ideeën

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Obbe 11.06.2021 11:32
Is dit niet mogelijk, dan moet u de sleutel opsturen naar Gemeente Helmond, t.
Brian 11.06.2021 15:41
Als de overlast écht te erg is, kun je eventueel de politie bellen natuurlijk niet naar , maar Klacht indienen Heeft u een klacht over het gedrag van een ambtenaar of bestuurder?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021