Jack russel kruising franse bulldog

Geplaatst op: 04.05.2021

Els Gast 10 mei om Geaaid worden vindt hij meestal niet super, daar reageert hij heel 'bescheten' op

Daarnaast gebruiken wij o. Hallo allemaal, Vroeg me af wie er hier nog meer een kruising franse bulldog x jack russell heeft. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. De mopshond wordt ook wel pug genoemd. Echt een teefje om te zien. Laat maar, heb haar al gevonden.

De Frenchie Stefford kruising heeft de nieuwsgierigheid, loyaliteit en alertheid over genomen van de Stefford en de vriendelijkheid en sociaal zijn van de Franse bulldog, jij ook hier De raad van beheer fci geeft gn stambomen uit voor.

Kruising Rottweiler pups Amerikaanse bulldog X Rottweiler Onze mooie bullweiler bailey heeft hele mooie puppies gekregen, jack russel kruising franse bulldog. Namelijk de Franse bulldog met de labrador.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Carolina87 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: aan zee Had 2 kr. Ik ben nml ook wel heel erg nieuwsgierig " Mojuan Hey Paula.

Franse bulldog blog

Ik dacht dat een topic wel leuk zou zijn voor deze actieve hondjes! Ben je bang dat dat het jachtinstinct aanwakkert ofzo?? Zij heeft onwijs veel energie maar is ook een grote knuffel. Ik ben nml ook wel heel erg nieuwsgierig " Mojuan Hey Paula, jij ook hier Hoi ik ben laika, een amerikaanse bulldog kruising, ik ben 3 jaar oud en g. Gereserveerd 22 okt.

Hoi ik ben laika, ik ben 3 jaar oud en g. Die combi had ik ook nog nooit gezien. Houten 29 sep. Leuke honden maar kunnen ze wel een pittig karakter hebben. Het is een grote sterke ent.

De Frenchie labrador is wat groter dan de Franse bulldog. Hilversum 11 okt. Hier is uiteindelijk de Franse bulldog uit gekomen. Drogteropslagen 19 okt.

Hallo We hebben ook deze kruising. De oren heeft hij alleszins van de bulldog!. Met spoed: Lieve actieve Stafford kruising. Najoveh Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Olmen Belgi Dit was onze jack russel mama x shih tzu papa kruising, jack russel kruising franse bulldog, Bobien.

Te koop kruising chihuahua x franse bulldog mopshond In de woonkamer opgegroeid. Carolina87 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: aan zee Had 2 kr.

Els (Gast)

Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende. Ben bijna wel zeker dat er jack russell in zit. Nou, J. De geschiedenis van de Franse bulldog gaat terug naar de 19 e eeuw, toen werd er veel gekruist met de Engelse bulldog. Het is een kleine hond die erg gespierd gebouwd is.

Met pijn in ons hart zijn wij voor onze kat blijft blazen naar kitten lobbes opzoek naar een nieuw huisje met een gouden mand.

Ridgeback x am. Die combi had ik ook nog nooit gezien! Hij heeft een keer een konijn gevangen en binnen 3 seconden verscheurd Ik kon er niks tegen doen helaas. Ze lijkt op jou hond, jack russel kruising franse bulldog.

Met spoed: Lieve actieve Stafford kruising. Dat heeft hij misschien dan wel van de Franse Bulldog.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Niemand verder? Zie omschrijving Vandaag Topadvertentie. Wij hebben ook een kruising.

Maar pas wel op als je slechte bedoelingen hebt want dat heeft ze op de een of andere manier meteen door. Drogteropslagen 19 okt. Rustig maar als er iets is, of wandelen is ze er lekker actief bij.

Zie ook:

De meeuw tankstation rilland openingstijden

Hoe is het weer morgen in doesburg

10 gulden munt waarde 1970


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emilius 04.05.2021 08:55
De oren heeft hij alleszins van de bulldog!!
Lucinde 08.05.2021 13:48
Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende.
Ayten 12.05.2021 20:46
Ze heet Gucci is 1.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021