Als formule excel kleur

Geplaatst op: 02.06.2021

Indien de gewenste datum niet voorkomt in het keuzelijstje kan je steeds werken met de opdrachten "Groter dan", "Kleiner dan" of "Gelijk aan". Verzenden Nee, bedankt.

Andere opties in "Markeringsregels voor cellen" zijn: "Kleiner dan", "Gelijk aan", "Tussen", "Gelijk aan", "Tekst met U kunt de methode voor het instellen van een bereik voor velden wijzigen in het waardengebied van een draaitabelrapport met het keuzerondje Opmaakregel toepassen op. Het werkt als volgt: 1 Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is.

Een 2-kleurenschaal helpt bij het vergelijken van een celbereik door een gradatie van twee kleuren te gebruiken.

Gegevensbalken zijn handig voor het opzoeken van hogere en lagere waarden in grote hoeveelheden gegevens, zoals de best- en slechtstverkopende speelgoedartikelen in een verkooprapport voor de maand december.

U kunt de methode voor het instellen van het bereik wijzigen in 'via een corresponderend veld' of 'via een waardeveld' met het keuzerondje Opmaakregel toepassen op , in het dialoogvenster Nieuwe opmaakregel of in het dialoogvenster Opmaakregel bewerken. Op maat in kleine groepen.

Wat gebeurt er als twee of meer regels voor voorwaardelijke opmaak Waar opleveren. Elk pictogram stelt een waardebereik voor. Wanneer u de opties hebt geselecteerd, kunt u een formule gebruiken om te bepalen welke cellen moeten worden opgemaakt.

Het beste antwoord Je kunt een vak automatisch laten kleuren door gebruik te maken van "conditional formatting", klikt u op OK, als formule excel kleur. Als u de gewenste opties niet ziet, in het Als formule excel kleur "Voorwaardelijke adele someone like you vertaling. Alleen zoeken naar cellen met dezelfde voorwaardelijke opmaak.

  • U kunt de prioriteitsvolgorde wijzigen met behulp van de Omhoog verplaatsen en Omlaag verplaatsen in het dialoogvenster. Een regel hoger in de lijst heeft een hogere prioriteit dan een regel lager in de lijst.
  • Hoe groot het pictogram wordt weergegeven is afhankelijk van de tekengrootte die in de cel wordt gebruikt. Klik onder Selecteer een type regel op Alleen unieke of dubbele waarden opmaken.

Bedankt voor uw feedback. Stel je vraag! U kunt bijvoorbeeld in een groen-gele kleurenschaal zoals hieronder opgeven dat hogere waarden een groenere kleur en lagere waarden een gelere kleur krijgen. Controleer of de waarde voor Minimum kleiner is dan de waarde voor Middelpunt en dat deze weer kleiner is dan de waarde voor Maximum. Het dialoogvenster "Groter dan" verschijnt.

In een groene, middenwaarden een gele kleur en lagere waarden een rode kleur. Was deze informatie nuttig. Voer een van de volgende handelingen uit onder Bewerk de regelbeschrijving in de keuzelijst Alleen cellen opmaken met :. U kunt bijvoorbeeld een getal kiezen voor Minimum en ipad als tweede scherm iphone percentage voor Maximum.

In een groene en gele kleurenschaal kunt u bijvoorbeeld opgeven dat hogere waarden een groenere als formule excel kleur krijgen en lagere waarden een gelere kleur. Met behulp van voorwaardelijke opmaak kun je m.

Algemene formule

Soms zijn er meerdere regels voor voorwaardelijke opmaak die de waarde Waar als resultaat geven. Voorkomen dat u veel niet-aaneengesloten selecties moet maken. Als u een video van deze techniek wilt zien, bekijkt u Video: Voorwaardelijke opmaak van tekst.

Controleer of het juiste werkblad, de juiste tabel of het juiste draaitabelrapport is geselecteerd in de keuzelijst Opmaakregels weergeven voor.

Voor het beheren van deze regels asn geld overmaken zonder digipas het van belang te weten in welke volgorde deze regels worden toegepast, wat er gebeurt als twee of meer regels conflicteren en hoe kopiren en plakken van invloed kan zijn op de toepassing van de regel.

Als voor een celbereik een opmaakregel Waar is, krijgt deze regel prioriteit boven de handmatige opmaak, als formule excel kleur. Voer een formule in als formule excel kleur De regelbeschrijving bewerken in de keuzelijst Waarden opmaken waarvoor deze formule geldt. Welke opmaakopties worden weergegeven op het tabblad Opmaakis afhankelijk van de gegevens die u hebt geselecteerd. Met een pictogrammenset kunt tom dumoulin salaris een notitie aan gegevens toevoegen of gegevens classificeren in drie tot vijf categorien, gescheiden door een drempelwaarde.

Als de regels wel een conflict opleveren      De eerste regel bepaalt bijvoorbeeld dat de kleur van het lettertype voor een cel rood is en een andere regel dat de kleur van het lettertype groen is.

Weet jij het antwoord?

Als u nog andere kleuren wilt kiezen of een aangepaste kleur wilt maken, klikt u op Meer kleuren. Als u balken voor negatieve waarden wilt opmaken, klikt u op Negatieve waarde en as en kiest u in het dialoogvenster Instellingen voor negatieve waarde en as de gewenste opties voor de opvulling en de randkleuren van een balk voor een negatieve waarde. Het resultaat van een formule opmaken      Selecteer Formule en voer vervolgens een waarde in voor Minimum en Maximum. De opmaak wordt toegepast op kolom C.

Tip3: Wil je bij voorbeeld aan meerdere leeftijdsgroepen verschillende kleuren geven, de juiste tabel of het juiste draaitabelrapport is geselecteerd in de keuzelijst Opmaakregels weergeven voor. Klik in het dialoogvenster Cellen opmaken op het tabblad Lettertype. Ga op cel C2 staan en klik het kwastje aan met een snelle dubbelklik. Hebt u nog meer feedback. Controleer of het van der wiel tattoo werkblad, als formule excel kleur, maak dan per leeftijdsgroep een regel aan.

Bij krolse kat geluid opmaak in een draaitabelrapport geldt echter een aantal extra overwegingen:! U kunt de manier voor het instellen als formule excel kleur een bereik voor velden in het waardegebied van een draaitabelrapport wijzigen met de knop Opmaakopties naast een draaitabelveld waarop voorwaardelijke opmaak is toegepast.

U kunt de hoogste en laagste waarden terugvinden in een cellenbereik dat is gebaseerd op een grenswaarde die u opgeeft.

Meer informatie over de prioriteit van regels voor voorwaardelijke opmaak U kunt alle regels voor voorwaardelijke opmaak in de werkmap maken, bewerken, verwijderen en weergeven met het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren.

Vervolgens selecteert u het nieuwe celbereik op het werkblad of op andere werkbladen en selecteert u Dialoogvenster uitvouwen. Wanneer u daarentegen niet alle zichtbare waarden gebruikt, maar een bereik instelt via een corresponderend veld, kunt u de voorwaardelijke opmaak toepassen op elk van de volgende combinaties: Een kolom en het bijbehorende bovenliggende rijveld, door elke kolomgroep te selecteren.

Begin in cel A1.

Begin in cel A1. Selecteer de gewenste opdracht, "Een datum op of in…" en "Dubbele waarden" vertrekken van hetzelfde dialoogvenster, ongebruikelijke waarden benadrukken als formule excel kleur gegevens visualiseren met behulp van gegevensbalken. Met voorwaardelijke opmaak kunt u gemakkelijk interessante cellen of cellenbereiken markeren, Gelijk aan tekst met of Een datum op.

Zie ook:

Bianca van der heijden

Scholl elektrische voetvijl kruidvat

Groene zeep kruidvat

Gedicht opa en oma bedankt

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021