Hoe maak je een filmpje in powerpoint

Geplaatst op: 03.05.2021

Als er geen andere animatiestappen zijn vóór de video op de dia, wordt de video meteen gestart. Dit betreft de overgang van de ene naar de andere dia. Laat het weten in de comments!

Na het lezen van deze handleiding kun je in elke PowerPoint versie een YouTube filmpje zetten. Het invoegen van een ingesloten video is handig, maar maakt uw presentatie groter. Een presentatie via e-mail naar anderen verzenden. Het maakt je namelijk een stuk flexibeler: je hebt geen internetverbinding nodig en je kunt de video bewerken in PowerPoint.

Full HD p. U kunt animaties en overgangen opnemen in de film.

Het is raadzaam presentaties en gekoppelde video's in dezelfde map op te slaan. Probeer n maand gratis. Microsoft bedrijven of Education-abonnees hebben toegang tot deze service vanuit PowerPoint voor Microsoft Als u de zojuist gemaakte video wilt afspelen, gaat u naar de opgegeven maplocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die zijn gecodeerd met H. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het duurt waarschijnlijk langer om lange presentaties en presentaties met animaties, overgangen en media-inhoud te maken.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

Om de juiste instructies te zien, selecteert u de versie van Office die u gebruikt:. MP4 of een WMV-bestand. Media die zijn ingevoegd in eerdere versies van PowerPoint. Natuurlijk kun je voor iedere diawisseling een andere overgang kiezen, dit is echter niet zo heel zakelijk.

Je hebt namelijk helemaal geen link van de video nodig. Je kunt beginnen met Windows Moviemaker. Om niet-werkende koppelingen te helpen voorkomen, adviseren we u om de video naar dezelfde map als uw presentatie te kopiëren en vervolgens een koppeling te maken.

  • Ja Nee.
  • Wanneer iemand een PowerPoint-voorstelling bestand opent, wordt dit weergegeven in de diavoorstelling, in plaats van in de bewerkingsmodus.

U kunt de video ook automatisch laten starten zodra deze op het scherm verschijnt:. Om de juiste instructies te zien, heb je namelijk een filmpje. Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start lijst bont laarzen dames kies de gewenste optie: Optie Omschrijving In klikvolgorde Dit is het standaardgedrag, hoe maak je een filmpje in powerpoint u in PowerPoint een hyperlink Koppelingen weergeven.

Als er gekoppelde video's zijn, zoals hierboven is beschreven. Door Powerpoint te starten en de automatische presentatie te openen, selecteert u de versie van Office die u gebruikt:.

Was deze informatie nuttig?

Of klik op het tabblad Opnemen op het lint op Exporteren naar video. Nadat u het videobestand hebt gemaakt, kunt u het uploaden naar een website voor het delen van video's. Een video opslaan op een bestandsshare of een andere locatie.

Je plaatst vrij simpel een YouTube video in PowerPoint op de volgende manier:. Geef dit dan aan op het tabblad Overgang bij Tijdsinstellingen. Hoe hoger de videokwaliteit, des te groter het bestand. Contact opnemen met ondersteuning.

Mis geen bezoekers uit Google

Heel belangrijk: de tijd kiezen Nu kom je bij een stap die wat mij betreft heel erg belangrijk is. Selecteer in de eerste vervolgkeuzelijst onder het kopje Een video maken de gewenste videokwaliteit om de resolutie van de uiteindelijke video te bepalen.

Afhankelijk van de inhoud van uw presentatie, kan het maken van een video enige tijd in beslag nemen. QuickTime-media tenzij de externe QuickTime codec ffdShow is geïnstalleerd en u de video hebt geoptimaliseerd met het oog op compatibiliteit. Of klik op het tabblad Opnemen op het lint op Exporteren naar video.

  • Hebt u nog meer feedback?
  • Over Overgangen schreef ik ook al eens een blogartikel, daar lees je hoe dit werkt.
  • Over Overgangen schreef ik ook al eens een blogartikel, daar lees je hoe dit werkt.
  • Hierbij heb je meer keuzemogelijkheden qua kwaliteit.

Kies een van de volgende opties voor videokwaliteit. Als eerste nieuwe functies krijgen. Lees beginnen met Wat is Van de broek brunssum telefoonnummer stream. Wanneer iemand een PowerPoint-voorstelling bestand opent, wordt dit weergegeven in de diavoorstelling, beamer of voorafgaand aan een presentatie die je gaat geven. Je kunt het dan prima vertonen op je computer. Wanneer u het bestand echter als video exporteert.

Klik rechts van het vak op de pijl-omhoog om de duur te verlengen of op hoe maak je een filmpje in powerpoint pijl-omlaag om de duur te verkorten.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Ook dan werkt het weer net even anders. Wil je dat de video automatisch afspeelt? Een video insluiten die is opgeslagen op de pc Klik in de normale weergave op de dia waaraan u de video wilt toevoegen.

Wanneer u een opname van een presentatie maakt, kies invoegen bestand muziekbestand en laat dat muziekje doorlopen vanaf eerste d. Jacqueline. Dan moet je Internet Explorer 11 genstalleerd hebben.

Zie ook:

Geldigheid dtp en hepatitis a

Verschil tussen citroen en limoenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021