Italiaanse namen man top 10

Geplaatst op: 03.05.2021

De eerste plaats heeft Sofia sinds niet meer verlaten. Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand.

Overigens wordt de naam ook in Spanje aan kinderen gegeven. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan. Dat Francesco nummer een staat is misschien mede te danken aan de ongekende populariteit van de nieuwe Paus Franciscus. Vaak werd de naam gegeven van de heilige wiens feest op de geboortedag van het kind werd gevierd, of de naam van de patroonheilige van de stad.

Kan ook! Jouw Reactie?

In stond Ginevra nog net in de topinmiddels staat ze in de top 5. Romano eindigt trouwens op de populariteitslijst nipt hoger dan Roman, italiaanse namen man top 10, maar het verschil is te verwaarlozen. Barbara 24 juli at Weinig overeenkomsten met Nederland De top 20 jongensnamen in Itali kent weinig overeenkomsten met die van Nederland.

Dat Francesco nummer een staat is misschien mede te danken aan de ongekende populariteit van de nieuwe Paus Franciscus. Volgende Enkele reis Rome voor Marina!

Vroeger noemde iedere Italiaan zijn kind naar een van de heiligen in de katholieke kerk. Ook in Nederland wordt de naam steeds vaker gebruikt en staat inmiddels op de 34e plaats.
  • In Italië stond Giulia ook jarenlang op de eerste plaats, maar is nu naar plaats twee verstoten door Sofia. Allereerst: veel Italiaanse jongensnamen hebben een betekenis die gerelateerd kunnen worden aan God.
  • In Italië was de naam al langer populair, maar schoot hij vanaf begin snel naar de eerste plaats, waarna ze wat schommelde.

Meer jongensnamen

Kids 3 september Daar zijn ze: de mooiste Italiaanse jongensnamen, ter inspiratie voor moeders en vaders to-be — dit keer met een mooie bundeling namen uit La Bella Italia. Kids 21 oktober 8 Redenen waarom kleuters echt ge-wel-dig zijn! Meld je aan voor de Posta Prioritalie. Kort, stoer, lekker Italiaans.

Andersom komt het niet voor. Vul hieronder de naam van je keuze in. Vorige Een Italiaanse ijsmaker in Zeist, al 80 jaar. Volg ons op Facebook. Staat jouw favoriete naam er niet tussen. Kids 29 juli Dol op kunst.

Kenmerken van Italiaanse namen

Nog veel meer top 10 lijstjes over namen lees je hier. Jouw Reactie? De naam Sofia werd eerder alleen in adellijke kringen gebruikt, maar kwam later in algemeen gebruik.

Matthias en de populaire variant Matthijs komen echter wel vaak voor: 6, italiaanse namen man top 10. Feit is dat Italie niet zo snel als Nederland is met het oplepelen van dit soort gegevens. In Itali was de naam al langer populair, waarna ze wat schommelde. Desondanks heten nog geen meisjes en vrouwen zo. Zij leefde in de twaalfde eeuw en heeft veel betekend voor de positie van vrouwen binnen de kerk.

Populairste Italiaanse Meisjesnamen

In de rest van Europa wordt de naam aan meisjes gegeven. Alessandro is de Italiaanse versie van Alexander. Vroeger noemde iedere Italiaan zijn kind naar een van de heiligen in de katholieke kerk.

In Italië staat de naam al jarenlang in de top 10, en de laatste jaren zelfs in de top 3.

Hij staat bekend om zijn dapperheid. Een aantal namen bevatten er twee. Het laatstgenoemde boek wordt er graag italiaanse namen man top 10 nageslagen door Italianen. Te beginnen met een Italiaanse naam. Ik vermoed dat we een deel van de credit daarvoor ook moeten toekennen aan de Italiaanse autocoureur Enzo Ferrari, cute meisje tekenen makkelijk velen onder ons mannen.

Na Giovanni de meest populaire Italiaanse jongensnaam in ons land is Enzo. In Nederland wordt deze naam niet gebruikt! Emma Emma is een meisjesnaam die wereldwijd geliefd is.

Hoeveel baby's

Over het algemeen wordt deze naam hier als te buitenlands gezien. Het Italië-virus Het begint met op vakantie gaan naar Italie, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken. Om maar met een van de populairste Italiaanse jongensnamen te beginnen — dat is Giovanni.

Een alternatieve spelling — Jovani — heeft dezelfde betekenis, maar komt beduidend minder vaak voor.

In Nederland komt Riccardo minder vaak voor en is de variant Ricardo een stuk geliefder. Er worden  veel meer kinderen in Itali geboren dan in Nederland, Griekenland en in Engelstalige landen.

Deze naam hoor je veel in Duitsland, maar dat zal de reden niet zijn. In Itali staat de naam al jaren in de italiaanse namen man top 10 10 en is hij redelijk stabiel in populariteit.

Zie ook:

Fake buddha to buddha ring

Hoe laat zon onder vandaag


Lieve tekst voor een moeder

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Steffan 04.05.2021 17:05
In Nederland komt de naam ook wat vaker voor dan andere Italiaanse namen. In Italië staat de naam al jarenlang in de top 10, en de laatste jaren zelfs in de top 3.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021