Ziggo go app hapert

Geplaatst op: 03.05.2021

Welke apparatuur heb je om TV te kijken? Inloggegevens vergeten. Misschien dat deze het straks weer beter doet als Apple een update heeft uitgevoerd?

Eerste keer? Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook! Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Kijk ook of je geen speaker, babyfoon of DECT station vlak naast je wifi-modem of router hebt staan.

Welke apparatuur heb je om TV te kijken? Delen Tweet Delen Delen. Misschien eerst vragen voor we met allemaal tips komen die niet relevant zijn.

Registreren Heb je al een account. Onthoud mijn gegevens, ziggo go app hapert. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Ik raad om te beginnen aan de wifi verbinding in huis te optimaliseren met de stappen  op deze pagina.

Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Hier overigens hetzelfde issue op de tablet.

  • Bedankt voor de hulp!
  • Heb je al een storingscheck gedaan?

Is er geen storing? Ga zelf aan de slag

Heb de hele topic niet gelezen dus ook niet dat Ziggo heeft toegegeven dat ze problemen hebben met Ziggo Go. Hoi Fleptoeter en Ziggogbrkr , welkom allebei hier! Op een Macbook chrome en Firefox gebruikt om Ziggo te kijken. Lycke Ziggo. Heb je nog andere apparatuur?

Wat is je postcode. Ziggo go app hapert mijn gegevens. Zet dan je Chromecast apparaat even helemaal uit en weer aan kort de stroom eraf. We denken hier graag met je mee. Je hebt nu vakantie tijd en veel mensen willen in het buitenland kijken en als Ziggo daar niet op voorbereid is, dan krijg je dit soort problemen. Ziggogotv is kwalitatief uitermate teleurstellend.

Chromecast-problemen

Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Variërend tussen 35 en mbits. Streamen werkt niet.

Terug kijken bedoel ik. Ik probeer ziggo go app hapert film of aflevering te downloaden, maar dit lukt niet of er gaat wat mis. Arnold  , Misschien even de Ziggo Go applicatie opnieuw instellen.

Onthoud mijn gegevens? Vreemd zulke afwijkingen binnen 5 minuten trouwens.

'Maximaal aantal kijkers bereikt'

Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. We hebben eerder een probleem gehad bij Windows waarbij het geheugen bleef opbouwen, dus een dergelijke oorzaak uit zich in het pas later verschijnen ervan. Lycke Ziggo. Wat waardeloos is dit zeg.

Samen weten we meer. Ook zijn ze beide niet van hetzelfde merk? Javolg dan onderstaande stappen:. Eerste keer, ziggo go app hapert. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Voor klanten.

Registreren

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. We hebben de oplossingen voor de meest voorkomende problemen voor je verzameld. Is je apparaat verbonden met internet van Ziggo?

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Delen Tweet Delen Delen. Het is een drama, hier ook. Be rt.

Zie ook:

Stuurprogramma zolid negatieven kopieerder

Automatisch optellen excelVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Joëlle 06.05.2021 06:04
Maak een account aan en doe mee!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021