Bureaubladachtergrond windows 10 downloaden

Geplaatst op: 03.06.2021

U selecteert hiervoor een map op een locatie op uw harde schijf. Bij 'Afbeeldingen wijzigen elke' stel je in hoe vaak je een nieuwe afbeelding wilt zien, bijvoorbeeld om het half uur, ieder uur of om de dag.

Met bijpassende muziek. Việt Nam - Tiếng việt. Ísland - Íslenska. U schakelt makkelijk heen en weer tussen de eerder gebruikte afbeeldingen, dus wanneer u terug wilt naar een eerdere afbeelding is dat geen probleem.

Met deze software is uw bureaubladachtergrond iedere dag te veranderen in de Bing afbeelding van de dag. Van iedere foto ziet u de naam van de fotograaf, met een link naar de website met daarop alle foto's die gemaakt zijn voor deze applicatie, en de afmetingen van de foto.

Paraguay - Espaol. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Crna Gora - Srpski. Philippines - English! Zodra u tevreden bent klikt u onderaan het scherm op 'Apply' en wordt de afbeelding als schermafbeelding toegevoegd.

Panamá - Español. Zoals gezegd is het aanbod groot en per categorie scrolt u soepel door dat aanbod heen. Met de zoekfunctie doorzoekt u alle foto's simpel op trefwoord of op categorie.

RainWallpaper gebruiken op Windows 10

De afbeeldingen worden dan geroteerd, waarbij de interval tussen de afbeeldingen is aan te passen. United States - English. Wallcat is een gratis dienst die het niet alleen mogelijk maakt om de achtergrond van uw bureaublad automatisch te wisselen, maar ook de achtergrond van de Chrome browser. Puerto Rico - Español. Nederland - Nederlands. België - Nederlands. Lietuva - Lietuvių.

De instellingen kunnen via het icoontje in het systeemvak worden aangepast klik met rechts op het icoontje en selecteer Instellingen. Costa Rica - Espaol, bureaubladachtergrond windows 10 downloaden. Je kunt nog een stapje verder gaan als je maar een paar afbeeldingen uit de set als je achtergrond wil hebben? Toch bureaubladachtergrond windows 10 downloaden Splashify een mooi programma voor als u een beetje uitgekeken bent op uw eigen wallpaper, dat erg makkelijk in gebruik is.

Archief Oktober september augustus juli. Plaatsen en landschappen.

RainWallpaper voor Windows 10

RainWallpaper ondersteunt alle populaire beeldverhoudingen en resoluties en ondersteunt ook meerdere monitoropstellingen, zoals per ontwikkelaar. Naast de statische afbeeldingen kunt u een schermbeveiliging instellen of geanimeerde GIF als bureaubladachtergrond.

Productversie selecteren. Zo gaat u tevens de gewenste aanpassingen maken en als u die extra informatie over een foto nog eens wilt checken, dan is dat te door opnieuw op het icoontje te drukken.

Malaysia - English. De ondersteuning voor Windows 7 is op 14 januari beindigd Je wordt aangeraden over te stappen op een Windows pc als je beveiligingsupdates van Microsoft wilt blijven ontvangen, bureaubladachtergrond windows 10 downloaden.

Srbija - Srpski. U kunt ook een bureaubladachtergrond als vergrendelingsscherm gebruiken, of als achtergrond voor het startscherm!

U stelt zo'n afbeelding simpel in als achtergrond en verder zijn er opties om deze te roteren en te laten schakelen op een ingesteld schema. MultiWall biedt duizenden wallpapers die op verschillende manieren te gebruiken zijn.

Het is zo mogelijk om per monitor een andere afbeelding of video te laten zien.

  • Was deze informatie nuttig?
  • In deze laatste gevallen selecteert u de gewenste afbeeldingen nog vanaf uw computer, waarna u aangeeft hoe u wilt dat een afbeelding te zien is, bijvoorbeeld gecentreerd of verdeeld over uw hele scherm.
  • Het is zelfs mogelijk om het programma te gebruiken op meerdere aangesloten monitoren, wat weer handig is wanneer dit bij u het geval is en u wilt meteen op iedere monitor een andere achtergrond.
  • Česká Republika - Čeština.

Danmark - Dansk. Na installatie van het programma kiest u voor een thema van achtergronden die u automatisch gewisseld wilt zien. Productversie selecteren? Je bent je er waarschijnlijk van bewust dat er nogal wat manieren zijn om te doen pas het aan Windows 10 bureaublad achtergrond.

RainWallpaper ondersteunt alle populaire beeldverhoudingen en resoluties en ondersteunt bureaubladachtergrond windows 10 downloaden meerdere monitoropstellingen, zoals per ontwikkelaar, bureaubladachtergrond windows 10 downloaden.

Je kunt nog een stapje verder gaan als je maar een paar afbeeldingen uit de set als je achtergrond wil hebben. Canada - English. Klik met de rechtermuisknop op de map en kies Eigenschappen. Via Deskmodder.

Daarnaast kun je je eigen live wallpaper personaliseren met een ingebouwde wallpaper-editor in dit programma. Naast de statische afbeeldingen kunt u een schermbeveiliging instellen of geanimeerde GIF als bureaubladachtergrond. Italia - Italiano. Canada - English.

Was deze bureaubladachtergrond windows 10 downloaden nuttig. Hier krijgt u allerlei afbeeldingen te zien op uw bureaublad, waarbij nog veel instellingen aan te passen zijn. Stap 3: Als u de huidige achtergrond wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het RainWallpaper-pictogram in het systeemvak.

Meer thema's downloaden.

Zie ook:

Excel optellen cellen meerdere tabbladen

Lyrics power of love jennifer rush

Adele ukulele chords make you feel my love

Hoeveel gram havermout is een boterham

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Leone 06.06.2021 02:51
Er is nog wel een optie om in het geheel in en uit te zoomen op de collecties.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021