Camping la cote de nacre st aubin sur mer

Geplaatst op: 01.05.2021

De camping is erg mooi aangelegd en wordt bemand door vriendelijk personeel! Parren75 heeft een vraag gesteld jan.

Cabaret, quizzen en een wekelijkse openluchtdisco worden in het hoogseizoen georganiseerd. Onze speciale aanbiedingen. Vies achtergelaten door vorige huurders en niet goed schoongemaakt door personeel die ook nog ruim te laat was. Toiletgebouw niet schoon, onvriendelijk personeel en geen animatie. Er is ook een waterglijbaan aanwezig. Bij de winkel on de ochtend in de rij voor brood.

Het ontvangst was onvriendelijk. Bekijk campingwebsite. Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Wilt u een plek reserveren. De camping beschikt o.

Silver award. Gratis parkeren.
  • We are currently performing maintenance. Please do not hesitate to contact us if you find that your accommodation does not meet your expectations so that we can find a solution together.
  • Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 0.

Uw vakantie aan zee op camping Côte de Nacre in Normandië

Algemene informatie Voorzieningen en diensten Sporten, recreatief aanbod Kinderen, jongeren Tarieven Camper Gegevens en routebeschrijving Algemene informatie Geografische locatie Zee : m Plaasten van de camping Aantal standplaatsen : Totaal aantal verhuringen : Aantal standplaatsen : Plaatsen met watervulling aantal : Plaatsen met elektriciteitsvoorziening aantal : Gedeeltelijke schaduw Dieren toegelaten in huurverblijven Dieren toegelaten op de standplaatsen Beschrijving Totale oppervlakte ha : 10 Fully-equipped site.

Zowel rond het binnenbad als het buitenbad staat een ruim aanbod van ligstoelen. Bij de winkel on de ochtend in de rij voor brood. Hooguit 2. Voor specifieke vragen, raden we je aan om vooraf te bellen.

Zijn er sportvoorzieningen bij Camping de la Cote de Nacre! Campingwebsite www. Zwembad geen gebruik van gemaakt,maar ziet er wat verouderd uit. Frankrijk Normandi Lisieux. Turkse Rivira.

Op naar de zwembaden in het aquapark van camping Côte de Nacre!

We hope to have the pleasure of seeing you again for a stay under the sun : Lou Sandaya. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. Leuk speeltuintje voor de kinderen ook niet heel groot Zwembad was wel leuk, helaas niet echt mooi weer gehad dus dan is het wel en beetje fris om te zwemmen ondanks een deel van het zwembad wel verwarmd was. Ligt Camping Sandaya la Cote de Nacre in de buurt van het stadscentrum?

Philippe P heeft een tip geschreven aug. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn? We hebben een aantal aanbieders voor Sandaya La Cte de Nacre voor je op een sofinummer op paspoort gezet: 1.

Camper Details Camperplaats buiten het terrein Camperplaats beheerd door camping Aanvaardt campers op doortocht Nb de bornes : 1 Ambachtelijke servicepunt. Frankrijk Normandi Port en Bessin Calvados. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Deel deze pagina

Zwembad deels verwarmd, maar was frisjes en veel groenaanslag. En heb je na een enerverende dag geen zin om zelf te koken? Ruime plekken met veel schaduw.

Mooie speeltuin en zwembad. Kookgerei en voorzieningen waren goed.

  • De camping is erg mooi aangelegd en wordt bemand door vriendelijk personeel!
  • Meer lezen.
  • Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Camping Sandaya la Cote de Nacre?
  • Vooral nu, 75 jaar na de bevrijding.

De mobile-home was prima en zag er netjes uit. Inchecken - - - -. De waterglijbanen bestaan uit drie naast elkaar gelegen banen en een glijtunnel. Bekijk meer informatie. Sommige chalets hebben schaduw, andere liggen op meer open plaatsen. Bekijk mijn geraadpleegde campings? Zijn er sportvoorzieningen bij Camping Sandaya la Cote de Nacre.

1140 reviews Campsite Sandaya La Côte de Nacre

Er word extreem hard gereden door zowel bezoekers als door personeel 10 km gebeurd zeker niet. Vooral de springkussen was de doorslag voor me dochter om hierheen te gaan. Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!

Camping La Cte de Nacre biedt vermaak voor jong en oud. Dear Eric, Rapporteren. Heggen zorgen voor afscheiding tussen de chalets. Ag, We are very surprised by your return because our teams are very vigilant in the maintenance and disinfection of each cottage.

Zie ook:

Nerf nstrike elite retaliator xd

Best western hotel eindhoven leenderweg

Imitatie bontjas dames zwart

Post versturen naar duitsland hoeveel postzegels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hamza 06.05.2021 01:03
Golfers kunnen terecht in Biéville-Beuville: Golf de Caen met 18 holes, ligt op een kleine 20 minuten rijden.
Alicja 09.05.2021 21:37
We hebben een aantal aanbieders voor Sandaya La Côte de Nacre voor je op een rij gezet:. Vooral de springkussen was de doorslag voor me dochter om hierheen te gaan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021