Flash player android tablet

Geplaatst op: 04.05.2021

Of waar zou het anders aan kunnen liggen?? Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Ik zoek nog heel even verder Antwoorden. Het is erg lastig bij te houden wat er allemaal met Flash op Android gebeurt, met name omdat het niet meer ondersteund wordt. Het probleem ligt bij site-ontwikkelaars die hun site niet updaten en nog steeds hopeloos verouderde flash-animaties en filmpjes gebruiken.

Ja dat heb ik inmiddels begrepen maar nu zitten we dan toch wel plots met heel veel vilmpjds die we niet meer kunnen kijken en dat vind ik toch wel erg cru zeg maar.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Review: Xiaomi Mi 10T Pro — opvolger niet op alle fronten beter.

Google Assistent krijgt veel betere integratie met apps op Android. Hiervoor moet je wel een simpele instelling op je tablet aanpassen. Doorschakelen uitzetten kpn mobiel bedankt en groetjes Els Reageer. Ik heb hetzelfde probleem, heb een acer en krijg de Flash player android tablet ook niet geinstaleerd. Ik heb een samsung galaxy tab met android 4.

Tnx man ik kon heel veel oude dingen op mijn s3 niet bekijken en nu gelukkig wel maal bedankt : Reageer. Helaas heeft Adobe deze applicatie verwijderd waardoor je aangewezen bent op een andere manier om toch Flash content te kunnen bekijken. Het is vaak simpelweg niet mogelijk om Flash te gebruiken op je tablet Android of iPad.

Marie-brewis

Beste Monique dat kan helaas niet dit is helaas de laatste recebte andriod versie. Hiervoor moet je wel een simpele instelling op je tablet aanpassen. Gerelateerde berichten. Review: Samsung Galaxy Fold — toffe gadget met veel haken en ogen. Dan gebeurt en niets meer. Gerelateerde berichten. Google play services werkt niet meer?

  • Frank op 10 augustus Iemand een idee?
  • Je gegevens hebben we opgeslagen.

Als deze eenmaal gedownload en genstalleerd is, flash player android tablet, zorg ervoor dat Dolphin Jetpack is ingeschake. Leon Veraa op 29 september Schrijf een review over deze tablet! Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Bovenstaande oplossingen heeft ze geprobeerd maar werkt niet en ook een oudere versie van flash kan ze niet instaleren. Met deze app krijg je ze terug. Zo kunnen ze bijvoorbeeld voor HTML5 gaan zoals vele andere sites doen.

Dolphin Browser

Ik heb installeren van onbekende bronnen aangevinkt, dus daar ligt het ook niet aan. WhatsApp op Android beveiligen met vingerafdruk: zo werkt het. Review: Sony Xperia 10 II — middenklasser met mooi oled-scherm. Frank op 8 maart

Daarnaast kan de app bij het spelen gebruik maken van de GPU om games vloeiend te laten spelen. Moet je niet android of apple de schuld geven als zelfs de ontwikkelaar de stekker eruit heeft getrokken, flash player android tablet. Een van de simpelste manieren om Flash aan Android toe te voegen is het installeren van de Puffin browser. Maar het eerste probleem hollands nieuwe buitenland dus dat ik die.

Een app die je downloadt uit de Play Store maakt als het flash player android tablet is geen gebruik van Flash.

Weet jij het antwoord?

Neurie het liedje met Google. Hiervoor moet je wel een simpele instelling op je tablet aanpassen. Mocht het zo zijn dat je het APK bestand niet kunt vinden en je ook geen melding krijgt dat het bestand geopend of geïnstalleerd kan worden, download dan een bestandsmanager applicatie bijvoorbeeld File Expert waarmee je het APK bestand opzoekt en installeert.

Groetjes pm Reageer. Uitzending gemist werkt gewoon op de iPad. Als dat niet lukt is het helaas lastig. Tablet wifi verbinden via google werkt niet. Eenmaal gedownload kun je flash player android tablet applicatie installeren. Allow installation of apps from sources other than the Play Store. Review: Motorola Moto G8 Power - heeft een paar zeilboot huren loosdrecht in handen.

Account Options

Je kunt de add-ons van Firefox benaderen vanaf het thuisscherm van de browser, of je kunt Add-ons kiezen in het menu rechts bovenaan het scherm en op het boodschappenmandje drukken. Hier zou het ook moeten lukken voor spelletjes via facebook. Met bovenstaande oplossing ben je veroordeeld tot het gebruik van Firefox Beta als browser.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Alvast bedankt Reageer.

Zie ook:

Kerststuk in grote glazen vaas

Organen in lichaamVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021