Het weer in penang maleisie

Geplaatst op: 02.05.2021

In de lente is het in Penang gemiddeld 32°C. Klimaat Penang november Gemiddeld is het maximaal 30°C in november op Penang en minimaal rond de 25°C.

NNW 1 1. Er valt in maart op 22 Dagen neerslag met een totaal van 87 mm en het is deze maand 9 Dagen droog in Pulau Pinang. Gemiddeld is het maximaal 34°C in augustus in Pulau Pinang en minimaal rond de 23°C.

Uit Indonesië komt er met regelmaat stof overgewaaid en dit zorgt dan voor een heiig effect. De gemiddelde jaartemperatuur voor Penang is 32°C en er valt in een jaar tijd mm regen. De huidige temperatuur in Penang, Maleisië, is °.

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Penang is het weer in penang maleisie 7,7. Ervaringen weer Penang. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen.

Als u alleen door Penang trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd? Wat is er aan de hand.

Reisadvies Penang Er geldt een inreisverbod voor Maleisië voor buitenlandse bezoekers. Wind: OZO 1. Penang heeft een tropisch regenwoudklimaat.

Het weer de komende 48 uur

Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken. Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Het is 8 dagen droog in de herfst.

De temperatuur stijgt tot 31 °C overdag, 's nachts is het ongeveer 23 °C.

Bijgaande kaart wordt geactualiseerd, afhankelijk van de ontwikkelingen. Klimaat Penang september Gemiddeld is het maximaal 31C in september op Penang en minimaal rond de 25C, het weer in penang maleisie. De gemiddelde jaartemperatuur voor Pulau Pinang is 32C en er valt in een jaar tijd mm regen! Er valt in maart op 24 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 7 Dagen droog op Penang.

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor door het stof gaan uitdrukking betekenis of geld opnemen. Wind: OZO 1.

Klimaat Penang

Op Penang is het nu uur 's nachts op zondag 25 oktober Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Penang 14 Dagen Het weer in november Het weer in oktober Lange termijn weersverwachting Het weer vandaag.

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 8,1 km afstand. Er valt in totaal mm neerslag op 74 dagen. Totale daglichtperiode is uur. Beste reistijd, weer en klimaat Pulau Pinang Beoordeling:. ZZW 2 2. Nog slechter is het in delen van Montenegro.

Klimaat Pulau Pinang

Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Italië oranje. Er valt in totaal mm neerslag op 57 dagen. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Gemiddeld is het maximaal 34°C in juli in Pulau Pinang en minimaal rond de 23°C.

  • In de zomer is het in Pulau Pinang gemiddeld 34°C.
  • Er valt in oktober op 28 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 3 Dagen droog op Penang.
  • Er valt in november op 28 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 2 Dagen droog in Pulau Pinang.
  • Pulau Pinang ligt in Maleisië.

Er valt in december op 27 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 4 Dagen droog op Penang. Welkom op Klimaatinfo. Op Penang is ontbijten bij de hema tilburg nu uur 's nachts op zondag 25 oktober het weer in penang maleisie WNW 1 1. Zon op uur. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Gemiddeld is het maximaal 30C in januari op Penang en minimaal rond de 24C.

Beste reistijd Penang, Maleisië

Beschrijf je ervaring met het weer:. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. Het is 24 dagen droog in de winter.

Het gemiddelde klimaat van Pulau Pinangde maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Als je naar Penang gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.

Beste reistijd, weer en klimaat Penang Beoordeling:.

Zie ook:

Hoeveel aardappels bij zuurkool

Albert heijn openingstijden westwijk amstelveen

Helene fischer atemlos durch die nacht live

Kamer gezocht den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021