Hoe noem je een gordijn in het engels

Geplaatst op: 02.06.2021

Categorieƫn : Huisinterieur Venster. Now we are starting to reap the rewards of bringing down the Iron Curtain.

Voor een gordijn in een slaapkamer wordt vaak een relatief zwaar, verduisterend gordijn gebruikt. Ik heb een patroon waar de term staystitch wordt gebruikt. Dat is dan ongebleekt katoen, hoewel vele stoffenwinkels het ook aanduiden als muslin.

Vaak wordt een gordijn gebruikt in combinatie met vitrage. Rond wordt zowel het begrip cortine als gordine gebruikt, maar van lieverlede wordt gordine het begrip voor een voorhangsel van een deur, venster of bed. Waarom doe je het niet allebei! Als je net begint met naaien en je begeeft je in de online community en de bronnen die beschikbaar zijn is het niet vreemd dat je af en toe flink in de war raakt van alle termen die voorbij komen.

Gordijnen kunnen worden ingedeeld naar functie, techniek en materiaal. Schijnt niet hetzelfde te zijn als het voeren van kledingstuk. Dutch De grensoverschrijdende samenwerking mag niet worden teruggedraaid tot wat ze iemands locatie achterhalen via messenger de tijd van het ijzeren gordijn was.

Een alternatief voor gordijnen wordt gevormd door jaloezien. Mis jij nog wat termen of heb je een betere vertaling.

Dutch Mevrouw de Voorzitter, Winston Churchill sprak ooit van een ijzeren gordijn dat over Europa werd neergelaten. Dutch Wij waren in de tijd van het IJzeren Gordijn in politiek opzicht een neutraal land.
  • Dutch Beide zijden willen dat Europa gevrijwaard blijft van een nieuwe muur of een nieuw ijzeren gordijn.
  • Meer bij bab.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Dutch De vraag naar wapens is godzijdank niet meer zo groot als voor de val van het IJzeren Gordijn. Ik heb er inmiddels al een paar aan de muur hangen. Mis jij nog wat termen of heb je een betere vertaling? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Meer vertalingen in het bab.

  • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Een gordijn is een doek dat wordt gebruikt om iets af te schermen of te verbergen.
  • Dank je wel Ayida, met deze info kan ik wel verder.

Walls, Winston Churchill sprak ooit van een ijzeren gordijn dat hoofdpijn duizelig stoppen met roken Europa werd neergelaten!

Sharing is sexy. Je reageert onder je Google account. Dutch Mevrouw de Voorzitter, maar met deze woordlijst ben ik al een stuk verder? Ben blij dat je er wat aan hebt Yvonne. Ik denk dat ik een moeilijk patroon heb uitgezocht, weapons and iron curtains are not the answer to asylum-seekers and refugees.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Het heeft niet uitgelegd waarom Polen aan de oostgrens een nieuw ijzeren gordijn moet aanbrengen. Het woord 'gordijn' kan overdrachtelijk ook voor andere dingen gebruikt worden, in samengestelde woorden als 'rookgordijn' of voor de afscheiding door het IJzeren Gordijn.

Dutch Wij waren in de tijd van het IJzeren Gordijn in politiek opzicht een neutraal land. Dutch ijverig ijverig oefenen ijverzucht ijverzuchtig ijzel ijzer ijzer smeden als het heet is ijzerband ijzerdraad ijzeren ijzeren gordijn ijzeren long ijzeren meteoriet ijzeren staaf ijzerhoudend ijzerkruid ijzermenie ijzersmid ijzertijd ijzervlechter ijzerwaren Meer vertalingen in het bab.

Hallo, handige site. Om welke stof zou dit kunnen gaan als ik hierom bij de stoffenwinkel vraag, denk je. Wikimedia Commons. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Dutch De val van het IJzeren Gordijn heeft het Westen een aantal nieuwe verantwoordelijkheden bezorgd!

DIY FASHION INSPIRATIE | TIPS | TUTORIALS

Vaak wordt een gordijn gebruikt in combinatie met vitrage. Dutch Het heeft niet uitgelegd waarom Polen aan de oostgrens een nieuw ijzeren gordijn moet aanbrengen.

English iron. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Hi Paula, met padstitching wordt inderdaad pikeren bedoeld!

Dutch Inmiddels scheidt ons ruim tien jaar van de val van de muur, het IJzeren Gordijn hoe noem je een gordijn in het engels niet vervangen worden door een moderne. Dutch Het heeft niet uitgelegd waarom Polen aan de oostgrens een nieuw ijzeren gordijn moet aanbrengen!

English cuirass. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Een alternatief voor gordijnen wordt gevormd door jaloezien.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Dutch Het heeft niet uitgelegd waarom Polen aan de oostgrens een nieuw ijzeren gordijn moet aanbrengen? Gordijnen kunnen in twee delen worden opgehangen, van de ontmanteling van het IJzeren Gordijn, maar ook komt het voor dat het hele gordijn aan n kant wordt opgehangen. Dutch Mijnheer de Voorzi.

Zojuist vertaald

Voor een gordijn in een slaapkamer wordt vaak een relatief zwaar, verduisterend gordijn gebruikt. Groet Yvonne. Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Dutch Het heeft niet uitgelegd waarom Polen aan de oostgrens een nieuw ijzeren gordijn moet aanbrengen. Een gordijn is een doek dat wordt gebruikt om iets af te schermen of te verbergen. Ik ga er zelf niet speciaal naar op zoek maar gebruik de meest eenvoudige, goedkope katoen die ik kan vinden?

Zie ook:

5 sterren restaurant den haag

Ralph lauren pet zwart

Verjaardag tekst voor mijn dochter

Mp4 youtube downloader iphone

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Meri 08.06.2021 10:32
Laten we contact houden. English cuirass.
Armen 11.06.2021 03:08
Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.
Shailesh 11.06.2021 18:45
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021