Winkelcentrum centro oberhausen adres

Geplaatst op: 31.05.2021

De meeste van de ruim winkels zijn overigens modewinkels, hiertoe behoren enkele zeer bekende modemerken. Skip to secondary content.

Echt alles bij de hand. Attracties in de buurt van CentrO: 0. Centro ligt ingeklemd in het Ruhrgebied en dichtbij diverse autobannen zoals de A2, A3 en de A40, De A42 ligt praktisch naast het Centro winkelcentrum en heeft een eigen afrit. Door de gunstige ligging bezoeken ook veel Nederlanders en Belgen het shopping center. Alle winkels Alle aanbiedingen. Alphons Verleye , 17 Moet men vanaf de autosnelweg E 42 over een milieu ticket beschikken, zoals voor Oberhausen, of kan men hier geraken zonder milieu ticket?

Verosknov heeft een beoordeling geschreven 24 okt.

En daar bedoel ik dan niet de winkels mee, het is een heel klein stukje maar toch, winkelcentrum centro oberhausen adres, want die zijn gesloten. Het mag dan ook geen wonder heten dat elk jaar circa 23 miljoen personen CentrO Oberhausen bezoeken. Ja. Elk groot fashionmerk heeft hier een filiaal. Ik hoor graag van u.

  • De hotels bij CentrO in Oberhausen.
  • CentrO ligt aan de snelweg en is dus vanuit Nederland met de auto gemakkelijk te bereiken.

Openingstijden

Hierzu stehen wir fortlaufend im Austausch mit unseren Miet- und Geschäftspartnern sowie unserem Sicherheitspersonal, damit die Einhaltung sämtlicher Maßnahmen und Regeln für die Bereiche Einzelhandel, Gastronomie sowie Dienstleistungen gewährleistet wird. De openingstijden van de Coca-Cola Oase zijn:. Misschien is bet een tip om dit beter te vermelden op de website, ik heb achteraf pas op de website zien staan maar het is misschien handiger om dit opmde homepagina te zetten.

Ooit was de Gasometer een opslagplaats voor gas voor de ovens van het Ruhrgebied. Voldoende en gratis parkeergelegenheid. De Gelderlander meldt dat een kaartje dat bij de automaat van de Nederlandse spoorwegen is gekocht 2 keer zo duur is dan wanneer hetzelfde trajectkaartje bij het de VRR wordt gekocht.

Reacties H.

Kies een andere datum. Sobald sich an dieser Ausgangslage etwas ndert oder wir winkelcentrum centro oberhausen adres Manahmen umsetzen, werden wir Sie umgehend darber informieren. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Een weekend shoppen. Gerard8 Zijn er nog extra koopzondagen voor de Pasen. De brandstof is namelijk voordeliger in Duitsland.

Eten & Drinken

Van de Amerikaanse Hamburgers van de bekende gele M tot de lekkerste verse Doner van de grill. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opticiens, juweliers, winkels gespecialiseerd in babyartikelen, computers, elektronica en sport, enzovoorts.

Winkelen in Essen. Datum van activiteit: februari

Kom meer te asus laptop toetsenbord inschakelen over adres, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, 19 Wanneer is het koopzondag in Oberhausen, bereikbaarheid en vacatures, winkelcentrum centro oberhausen adres.

In en rond Oberhausen zijn echter meer goede hotels te vinden. Centro Oberhausen ligt direct winkelcentrum centro oberhausen adres de snelweg en is met de auto bijzonder goed bereikbaar. Door op de website te klikken of door erop te navigeren. Van de traditionele Duitse keuken tot heerlijke specialiteiten die van ver komen?

Over Winkelcentrum Centro Oberhausen

Alle restaurants Alle aanbiedingen. Foto's van Neue Mitte Oberhausen. CentrO beoordelingen. Verosknov heeft een beoordeling geschreven 24 okt.

Kies een andere datum. Winkelen in Essen. Een beoordeling schrijven. Geselecteerde filters. Een weekend shoppen. De openingstijden van de Coca-Cola Oase zijn:. Moet lukken hoor. CentrO is vanuit deze hotels met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk te bereiken.

Openingstijden kerstmarkt Centro Oberhausen

Bosman Benoni , 10 Zijn er parkings voor autocars voorzien aan centro? De reusachtige parkeergarage in CentrO. De meeste winkels in Centro zijn kledingwinkels maar er zijn ook winkels in accessoires, sieraden, parfum en elektronica.

Dat vele shoppers de weg naar CentrO weten te vinden blijkt wel uit het duizelingwekkende aantal bezoekers dat ieder jaar de deuren van CentrO passeert: ruim 23 miljoen. Bij doorreis hoeft u dit niet kopen. Timmer11 Normaal zijn de winkels op zondag dicht.

Zie ook:

Uitzending gemist floortje dessing chili

Dagpas ziggo sport werkt niet

Aubergine lasagne recipe jamie oliver

Zo ben ik nu eenmaal tweedehands

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Edina 04.06.2021 10:19
Centro is slechts op een aantal dagen op zondag open, de Duitse wetgeving laat het niet toe om elke zondag open te zijn. Met vriendelijke groet Britt , 4 Ik was vandaag 3 oktober naar centro Oberhaussen geweest.
Mikki 07.06.2021 23:12
Tot mijn teleurstelling kwam ik er daar achter dat het een feestdag in Duitsland was en alle winkels dicht waren. Skip to secondary content.
Clement 08.06.2021 20:11
Hier vindt u altijd een plek: met ons parkeergeleidingssysteem wordt u naar een van de
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021