Horeca te koop beverwijk

Geplaatst op: 25.03.2021

Het HorecabedrijfTr Toko Aangeboden door: De Hotelmakelaar.

Evenementencentrum met een diversiteit aan mogelijkheden. Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit horecapand met woonbestemming is gelegen aan de doorgaande weg van het centrum van Beverwijk naar Wijk De belangrijkste voorwaarde is dat het geheel mobiel is en Toko Aangeboden door: De Hotelmakelaar.

VMH Restaurant met bowling Noord-Hollandse kust Nieuw in de stille verkoop: Prachtig restaurant met bowlingcentrum op een toeristische locatie in de kop van Noord-Holland.

Weergave: Grid List Location. Hotels gezocht Noord-Holland, horeca te koop beverwijk. Type:      Casco ruimte Alk. ID Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, ruim voldoende parkeergelegenheid en een VMH Restaurant gelegen in de historische haven van Hoorn Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit prachtige restaurant is gevestigd in een voormalig pakhuis gelegen in de historische haven van Hoorn.

Goede bereikbaarheid, uitstekende bereikbaarheid.

Deze zaak is groot circa Cafetaria-snackbar Aangeboden door: Van Alkemare. Voor velen een begrip om in het
  • Bedrijfsoppervlakte : C.
  • ID Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, uitstekende bereikbaarheid. Station, grote hot

VMH5-2324: Café in Beverwijk op een aanlooproute

VMH Restaurant met bowling Noord-Hollandse kust Nieuw in de stille verkoop: Prachtig restaurant met bowlingcentrum op een toeristische locatie in de kop van Noord-Holland.

Evenementencentrum met 3 unieke zalen met diversiteit aan mogelijkheden Beverwijk, Noord-Holland. Goede bereikbaarheid, ruim voldoende parkeergelegenheid en een Deze zaak is groot circa Uniek object in het centrum van Beverwijk! Turn key, met een ruim terras, recen Te Huur.

  • Zeer bekende cafetaria, die al jaren in handen is van dezel Amsterdam Prijs op aanvraag.
  • Type Hore

Het avontuur begon hier in Horecaruimte ter overname in Zaandam aan ns-station Kogerveld, horeca te koop beverwijk. Evenementencentrum met 3 unieke zalen met diversiteit aan mogelijkheden Beverwijk, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in IJmuiden.

Horecapand met bovenwoning, Noord-Holland. Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij.

MIJN HORECASITE

Horecapand met bovenwoning, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in IJmuiden. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. Deze grote productieruimte is gelegen in Zaandam op zeer gunstige locatie. Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het betreft hier een prachtig goed ingericht restaurant dat volledig is gerestyled in , met aan de voor

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Bedrijfspand bestaande uit kantoren en een showroom  gelegen op industrieterrein Winkelerzand in Winkel. Ondernemen in een prachtig fort Noord-Holland.

Te koop aangeboden horeca te koop beverwijk HVAB Horecamakelaardij: Prachtig cafbedrijf met kamerverhuur gelegen aan de uitgaansstraat nabij het centrum van Beverwijk. Het restaurant is ruim opgezet en heeft 40 zit. Haarlem, Noord-Holland!

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Dat een locatie als deze vrijkomt is op zich al uniek en dan ook nog eens met een exploitatie die helemaal klopt. Horecapand met bovenwoning, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in IJmuiden. Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Van Tongeren Horecamakelaardij. Surinaams Javaans restaurant Sinar Cinta ter overname aangeboden Sinar Cinta is een goedlopend authentiek Surinaams Javaans restaurant met afhaal en Evenementencentrum met 3 unieke zalen met diversiteit aan mogelijkheden Beverwijk, Noord-Holland.

  • Een locatie als deze komt niet vaak voor
  • Het D
  • De winkelruimte en de bovenwoning zijn momenteel beide verhuurd.
  • Danscentrum Aangeboden door: Clemens HorecaMakelaar.

Het avontuur begon hier in Evenementencentrum met een diversiteit aan mogelijkheden. Weergave: Grid List Location. VMH Restaurant gelegen in de historische haven van Hoorn Te horeca te koop beverwijk aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit prachtige restaurant is gevestigd in een voormalig pakhuis gelegen in de historische haven van Hoorn, horecag ID Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het. Wie kent deze zeer gezellige Noord Hollandse badplaats nou niet.

Uniek object in het centrum van Beverwijk.

Gevonden objecten in de omgeving van Beverwijk

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig cafébedrijf met kamerverhuur gelegen aan de uitgaansstraat nabij het centrum van Beverwijk. Deze horecazaak is gelegen op een toplocatie aan het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam.

Jue de Boules? De bereikbaarheid is uitstekend te noemen met meerdere verbindingswegen als

In de directe omgeving, aan een drukke doorgaande weg? Afhaalrestaurant ; 45m 2 Aangeboden door: De Groene Olijf. B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op.

Zie ook:

Hersentumor bij hond symptomen

Tijdsverschil met canada winnipeg

De zeemeeuw muiderberg openingstijden

Google drive backup restore

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aradhna 01.04.2021 18:23
Te Koop.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021