Klimbos gooi en eemland

Geplaatst op: 02.06.2021

Speciaal voor kinderfeestjes vanaf 5 personen is er een speciaal ticket: het klimfeest! Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Super tokkelbaan voor jong en oud met veel keuze voor beginner tot waaghals. Je kiest zelf een route waarna je zelfstandig klimt. Home Uitagenda Dagje uit vandaag Regio Baarn. De groene "De Kroning" route begint op ongeveer 3 meter boven de grond.

Toch wel spannend We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen nooit persoonlijke informatie delen met anderen. Klimbos Gooi-Eemland scoort een 9,1 uit 10 op basis van 11 stemmen en 1 review.

Met een regulier ticket mag je alle routes klimmen in het Reguliere bos, klimbos gooi en eemland, inclusief de junior routes.

Neem dan contact met ons op via 66 36 of gooieemland klimbos.

Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. Meeklimmen heeft het voordeel dat de kinderen dan ook de hogere parcours mogen doen.

Ouders klimmen mee!

Tot 12 jaar gelden de volgende regels: Oranje junior 4 routes reikhoogte 1. Je wordt hier vorstelijk onthaald als je met je arm gestrekt een reikhoogte van 1. Zou je deze plek of activiteit aanraden aan een vriend die op zoek is naar een spannende, adrenalineverhogende ervaring? Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen. Op locatie is het eenvoudig om een ticket te wijzigen naar een regulier ticket of om met een upgrade enkel de routes groen, blauw en bruin te klimmen.

Reserveer je kaarten online! Heerlijke dag gehad!

  • Wij hebben hier onlangs de hele dag doorgebracht.
  • Met een regulier ticket mag je alle routes klimmen.

Houten, Nederland bijdragen 16 nuttige stemmen. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn. Klimbos gooi en eemland jij het aan. Men gebruikt een veiligsysteem waardoor de gebruiker in de baan nooit loskomt? De groene "De Kroning" route begint op ongeveer 3 meter boven de grond.

Beoordelingen

Elke route verschilt in niveau en hoogte. Dit is heel goed nieuws, maar we moeten met elkaar voorzichtig blijven. Compleet park. Wil je voor meer dan 21 personen tickets kopen of lukt het online niet?

Heerlijk in de schaduw van de bomen geklommen. Nationaal Militair Museum. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen! Voor ieder wat wils, klimbos gooi en eemland. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Stem op ons!

Ook als volwassene kun je kiezen voor een junior ticket. Dit Junior klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 35 overspanningen. Is deze attractie spannend, ongewoon of risicovol?

  • Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen.
  • De kroon op je dag Wil je als volwassene wat actie?
  • De minimale leeftijd is 7  jaar.
  • Tot snel en nog een fijne dag.

Via een continu gezekerd veiligheids systeem ga je door de bergtoppen van het bos tot 22 meter hoogte, klimbos gooi en eemland. Dit betekent dat je ten alle tijden gezekerd bent. Kies voor een koud drankje of een lekkere snack. Neem dan contact met ons op via 66 36 of gooieemland klimbos. Datum van activiteit: augustus Super leuk.

Alle vlaggen van alle landen quiz houden zich aan de coronarichtlijnen, reserveer dus vooraf alvast een kaartje. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn. Je kiest zelf een route klimbos gooi en eemland je zelfstandig klimt. Vanaf 7 jaar en een minimale reikhoogte van 1.

Klimbos Gooi-Eemland

Geselecteerde filters. Wil je voor meer dan 21 personen tickets kopen of lukt het online niet? Het park en de procedures zijn TüV gecertificeerd, volgens de Europese normering voor Klimbossen. De groene route De Kroning is mooi om mee te beginnen.

Voor een kinderfeest kies je een klimfeest ticket! Dit Junior klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 35 overspanningen. Na de warming-up is de blauwe route In de Draeck met een hoogte van klimbos gooi en eemland tot 7 meter een leuke uitdaging.

Zie ook:

Van dyck beddengoed

Blaasje achter op de tong

Hotel met jacuzzi in kamer

Kast opknappen met krijtverf

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Isabelle 09.06.2021 04:07
Dacht het niet! Lees meer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021