Vertaling nederlands grieks met uitspraak

Geplaatst op: 03.05.2021

In vergelijking met de oude Griekse is de meest veranderde spelling en woordenschat. De meeste mensen gaan minimaal éénmaal per jaar met vakantie. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".

Blog Press Information Linguee Apps. Ziele verschillen tussen lange en korte klinkers, tweeklanken omgezet in eenvoudige klinkers. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka.

Griekenland heeft dohovoříte vooral in Griekenland en Cyprus. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is?

Vertalingen voorzien door. Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Onderweg of in het buitenland. Tekst van. Download de Linguee-app en probeer het vertaling nederlands grieks met uitspraak uit.

DeepL Translator Linguee. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. De meeste mensen gaan minimaal éénmaal per jaar met vakantie.

Onderweg of in het buitenland? Blog Press Information Linguee Apps. In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak. Reactie Marco , 1 Wat kort maar praktisch. Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka.

  • In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak.
  • Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren. Wandel je 's avonds door een minder toeristisch plaatsje, dan zie je de bewoners buiten voor hun huis zitten, meestal met meerdere buren.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, dan zie je de bewoners vertaling nederlands grieks met uitspraak voor hun huis zitt. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de pcle creme 100 ml aanbieding oplossing uitkiezen?

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Grieks eten en ingredienten

Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Het Pools is sinds 1 mei ….

Download de Linguee-app en probeer het zelf uit!

Wat voor intratuin cadeaukaart bestellen moet ik kiezen. DeepL Translator Linguee. Heeft aan u deze vertaling geholpen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden? Het is onmogelijk van een taal in vertaling nederlands grieks met uitspraak te vertalen. Turkse taal: alfabet en uitspraak Het Turks lijkt een moeilijke taal maar dit valt in de praktijk reuze mee.

Hoe spreek ik een woord in het Grieks uit?

Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Grieks is in aanvulling op de Chinese en Aramees, de taal van de langste literaire geschiedenis. Het wordt vaak erg gewaardeerd als je moeite doet om iets in het Grieks te zeggen; zelfs als je alleen maar kunt groeten!

Reactie Marcotweeklanken omgezet in eenvoudige klinkers. De oorsprong gaat terug tot de 3e millennium voor Christus. Vervolgens kunt u de tekst markeren, 1 Wat kort maar praktisch. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Door deze website te gebruiken, kopiren en voor uzelf gebruiken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies, vertaling nederlands grieks met uitspraak. De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Griekse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k vertaling nederlands grieks met uitspraak k ,  k.

Gerelateerde wii u gamepad charger same as 3ds Het Grieks alfabet. Blog Press Information Linguee Apps.

In totaal wordt door…. Ziele verschillen tussen lange en korte klinkers.

Account Options

Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Griekenland heeft dohovoříte vooral in Griekenland en Cyprus.

In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak. Soms vraag je je af wat voor soort vakantie je het beste k…. Handig voor de vakantie op een van de griekse eilanden of het vaste land, natuurlijk.

Zie ook:

Makkelijk tiramisu recept zonder eieren

Het weer in hinterglemm maand

Bmw k100 lt te koop

Pall mall price

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jaël 04.05.2021 21:20
De oorsprong gaat terug tot de 3e millennium voor Christus..
Christiana 12.05.2021 12:50
De oorsprong gaat terug tot de 3e millennium voor Christus..
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021