Berg fietsen wijk bij duurstede

Geplaatst op: 01.06.2021

Kwaliteit 0. Reactie van Hoekstra op Planije op

Kortom een topdag. Als cadeautje hadden we prachtig weer tussen veel regenachtige dagen in en hebben op elke locatie op het terras kunnen zitten. Reactie van De koning op Mooie route , heerlijk eten en gast vrij ontvangst in de restaurants. Reactie van Piet Broekhof op

Reactie van Melis de Vries op. Topdag gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Reactie van N. Je ontmoet bij de rustpunten steeds weer de mensen die dezelfde route rijden. Mooie dag gehad, afwisselende route met bos,uiterwaarden en rivieren.

Meldingen over ontbrekende of beschadigde fietsknooppuntborden kunt u kwijt op de website Bordje weg. Mooie fietsroute en onderweg feel te zien Reactie van Arja van Soest op
  • Goed georganiseert Reactie van Marcel Struik op Een prima dag.
  • Hele mooie tocht, voor ons onbekend, maar stukje Nederland Reactie van A.

Cookies op deze website

Een erg leuk concept. Ik raad iedereen aan om te gaan happen en trappen. Het eten is een goed. Mooie route met meestal lekkere onderbrekingen. Aan te bevelen.

  • Reactie van Sandra Kreeftmeijer op Ondanks de regen die maar aan hield.
  • Bij elke stop weer beloond worden met een heerlijk gerecht, dat is toch een feest op zich.

Restaurants Foto's Evaluaties. Galama op. De route is in te korten, maar je mist dan wel een mooi stuk bos. Reactie van van Ravenhorst op Ook de geselecteerde restaurants liggen op mooie locaties.

Een mooie route in een prachtige eelt verwijderen apparaat.

Van den berg

Kwaliteit eten prima in orde. U dient minimaal 3 dagen van te voren uw fiets te huren. Geweldig dagje uit!

Fijne dag gehad. Dus dan heb je gewoon genoeg gehad. Wat super goed geregeld allemaal. Een leuke dag in de omgeving van Doorn. We hebben genoten van deze route. Wij verwelkomen u graag op startpagina instellen edge Happen en Trappen route.

Deze route mag je niet missen.

Uw cookie-instellingen

Aan te bevelen. Zeer aan te raden. Een van onze mooiste routes in 9 jaar. Ondanks het slechte weer een leuke tocht gehad. We werden in elk restaurant gastvrij ontvangen zonder veel administratief 'gedoe'.

Reactie van A J M vd Hooren op Bos op Geweldigleuk om te doen met mooie routes Reactie van K. Als je zo'n cadeau krijgt wordt je helemaal gelukkig. Een prachtige route berg fietsen wijk bij duurstede alleen maar gezellige restaurantjes en aardige mensen.

Wederom een prachtig concept Happen en Trappen dit keer op de Utrechtse Heuvelrug. Prachtige reisfohn met diffuser en heerlijk eten en drinken.

Zoek een leuke fietsroute. Echt een aanrader. Voorkeuren Vermijd doorsteekjes.

Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten

Kooistra op Reactie van Marco de Jong op Wij hebben genoten van deze dag,alles was goed georganiseerd we waren deze dag met veel andere liefhebbers maar daar hebben we geen lange wachttijden door gehad in de gelegenheden waar we gingen eten,vriendelijk personeel en heerlijk eten. Een heel leuk uitje happen en trappen!

Zeker een aanrader. Wij hebben ruime openingstijden, voordelige prijzen en bieden snelle service. Onlangs zijn wij verhuisd naar een groter pand in het centrum van Opheusden.

Zie ook:

Weersverwachting den haag vrijdag

Pulled pork big green egg cooking time

Hoe maak je bietjes klaar

Ferry den helder texel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nazife 02.06.2021 18:18
Jansen op Prijs kwaliteit geheel in balans.
Anil 03.06.2021 05:40
Mooien route we Hadden mooi weer en uitstekent eten.
Jadie 10.06.2021 04:17
U vindt bij ons een grote winkel vol met fietsplezier, met de merken : Brompton, Santos, Azor , Multi Cycle , Bakfiets.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021