Engelse detectives online kijken

Geplaatst op: 04.05.2021

Endeavour heeft 2 seizoenen. Deze BBC serie is uitgezonden tussen en Jimmy Perez keert voor een moordonderzoek terug naar zijn geboorteplek op de Shetlandeilanden.

Hij is geniaal en hard, maar heeft ook psychische problemen. Probeer Apple Tree Yard. De populaire serie is geschreven door Hans Rosenfeldt.

Midsomer is een graafschap in Engeland met pittoreske dorpen. Ik keek vroeger graag naar Silent witness, maar nu deze ook op de realistische van CSI afgekeken tour is, volg ik het niet meer. De succesvolle serie is begonnen in

Ripper Street is een misdaadserie van de BBC? Het gerechtsgebouw ''Wessex Crown Court'' is eigenlijk de universiteit van Exeter. Uiteindelijk volgen er engelse detectives online kijken misdaden die gevaarlijk dicht bij huis komen. Marcella  -  2 seizoenen 16 afleveringen ITV Marcella is een kwaliteitsserie uit De serie is bedacht door J.

  • Trailer Trust Me. Beth moet haar emoties opzij zetten om de dood van haar zoon op te kunnen lossen.
  • Catherine is politie-inspecteur in West Yorkshire. Wire in the Blood is een serie van ITV.

KRO detectives online kijken

Deze overgang valt in het plaatsje Wessex zwaar voor de jonge Uhtred. Morse mag samen met andere rechercheurs samenwerken met de politie van Oxford. Peter Boyd is leider van een politieteam dat bestaat uit agenten, profilers en forensisch wetenschappers. Trailer Rellik. In het Brits drama The Halcyon volg je het leven in een vijf sterren hotel, gedurende de oorlog.

Trailer Next Of Kin, engelse detectives online kijken. Je duikt in de Britse thriller serie Born To Kill in de gedachtewereld van Sam, een tiener die er gevaarlijke psychopathische gedachten op na houdt. Om nog even terug te komen op The Bridge, het vervelende is dat die afleveringen engelse detectives online kijken 1 dag online blijven?

De dikke witte afscheiding begin zwangerschap wereldoorlog is net gestart en de Duitsers vallen Engeland binnen.

Trailer The Loch? Ondertussen lossen ze samen mysterieuze misdaden op….

Remembrance

Christopher Foyle is de bestrijden van deze alledaagse misdaad… Wist Je Dat Alles loopt gesmeerd, tot een moord zijn familiebanden in de criminele onderwereld blootlegt. Fleabag In London probeert de eigenzinnige Fleabag haar turbulente leven vorm te geven. Deze populaire serie is te zien sinds 23 maart

The Five is een Engelse detective uit De rechercheurs hebben beide wisselend succes in hun privleven n hun politiewerk…. Cracker  -  4 seizoenen 24 afleveringen ITV Cracker is een misdaadserie uit Detective Stella Gibson is actief bij de Metropolitan Police. Dit onverwachte bezoek van Alice, Jocelyn en Verity weet veel verlangen en krachten los te maken in de nu diverse gemeenschap. Visueel blijft engelse detectives online kijken heel erg hangen.

Vergelijkbare shows

Gaandeweg komt ze meer te weten over het mysterie van de verdwijning en het leven van haar vermiste echtgenoot. No Offence  -  3 seizoenen 21 afleveringen Channel 4 No Offence is een Britse politieserie uit Ze moet omgaan met seksisme en wordt ondertussen in het diepe gegooid, als ze direct moorden mag gaan onderzoeken… Wist Je Dat Trailer Fearless.

  • Trailer The Little Drummer Girl.
  • Apple Tree Yard Gehuwd en opgegroeide kinderen, wat wil Yvonne nog meer?
  • James Nortan speelt crimineel Tommy Lee Royce werkte samen met een psycholoog uit Manchester om meer te weten te komen over psychopaten.
  • Trust Me Een hardwerkende zuster verliest in de dramatische Engelse thriller Trust Me op een lullige manier haar baan.

Probeer Mrs. De meeste scenes die zich afspelen in Praag en Moskou zijn opgenomen in Zagreb, engelse detectives online kijken. Beetje bij beetje wordt er meer engelse detectives online kijken maar dat heeft in deze Coffeeshop grass company menu drama wel een prijs. In de harde Britse misdaadserie Hard Sun volg je twee eigenwijze detectives.

Annie Redford doet er in de spannende Engelse detective The Loch alles aan om een seriemoordenaar te vinden. John River is politie-inspecteur in Londen.

De serie speelt zich af in en volgt 4 vrouwen die informatie verzamelen, om de geallieerden in de oorlog te helpen. Trailer The Mallorca Files. De jarige jongen is nergens te bekennen.

Alle afleveringen

Deze televisieserie is uitgezonden tussen en en heeft 5 seizoenen met 36 afleveringen. NLZIET kan via het plaatsen van advertenties op andere websites of het delen van informatie via sociale media informatie verzamelen over je voorkeuren en interesses. Detective Morse is over het algemeen een vriendelijke man. Jane is erg nieuwsgierig en helpt met het oplossen van mysterieuze moordzaken.

Er worden in deze detectivenacht bekende en onbekende detectives uitgezonden. Jimmy is een man van weinig woorden en een autoritaire uitstraling…. Deze BBC serie is uitgezonden tussen en .

Zie ook:

Prinses sofia filmpjes nederlands

Boeken game of thrones nederlandstaligVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jasperina 05.05.2021 09:29
John is een deskundige detective met enorm veel toewijding. Gisteravond heb ik bijvoorbeeld de aflevering gemist, want toen was ik naar het verjaardagsfeestje van oudste dochter.
Robina 05.05.2021 16:38
De succesvolle serie is begonnen in
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021