Geen rtl xl op samsung smart tv

Geplaatst op: 01.06.2021

Netflix, etc. Staat achterop de sticker en eindigt op XXN. Sinds afgelopen week kan ik geen enkele video in de Kijk app meer starten.

Ga naar oplossing. Antwoord posten. Ik heb ook een messenger bericht van support van samsung gekregen, en die geeft aan dat de app er ook gewoon zou moeten zijn. Groet, Dick I don't know everything. DPG Media en Telenet kondigen videostreaming Ook op afstand geholpen waarbij ze apps van een ander land hebben ingeladen en vervolgens weer alles op NLse apps gezet hebben.

Suggesties inschakelen. Ik heb het zelf ook ondervonden, is het een oudere tv die je hebt, omdat ik de meeste content via Videoland kijk. Graag hoor ik van je. De eerste twee heb ik inderdaad gisteren gedaan. Hi Luke 26. JohnAng Voyager.

Ik heb ontzettend veel apps inclusief youtube, netflix, npo gemist, heel er veel, alleen rtl xl staat er niet op en kan ik in de app store niet vinden om te downloaden?
  • Hoi Mvdb2 , Mischa ,. Tags: Rtl xl app.
  • Horen jullie dit probleem vaker? Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Mvdb2 First Poster. Staat achterop de sticker en eindigt op XXN. Helaas is het RTL die de app moet updaten en hebben wij dus geen idee wanneer er een update komt. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Via Samsung begrepen dat de meest actuele versie van de software op mijn tv staat.

Voorbeeld Voorbeeld afsluiten.

  • Bedoelde u:.
  • Is deze receiver wat?

Zoek in plaats daarvan naar. RTL XL werkt niet. Goedenavond, Mijn tv komt uit Antwoord posten. Dag dkoster.

Meld je aan

De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Samsung Apps bibliotheek wanneer je de beschikking hebt over een Samsung Smart TV. Advies nieuwe speakers? Voorbeeld Voorbeeld afsluiten.

Bedoelde u:. Aanbevolen Video! Ik ga straks meteen de stekker eruit trekken. Is dit enige app die niet werkt. Een tijdje spanningloos laten staan heb ik nog niet geprobeerd.

Andere onderwerpen

Lot Big Cheese. Tags: Rtl xl app. Review: JBL Quantum — koptelefoon voor allerlei soorten gamers. RTL XL zou een voorgeïnstalleerde app moeten zijn, maar is ook vernieuwd.

  • Review: JBL Quantum — koptelefoon voor allerlei soorten gamers.
  • Bedoelde u:.
  • Aanbevolen Video.
  • Ik heb ook een messenger bericht van support van samsung gekregen, en die geeft aan dat de app er ook gewoon zou moeten zijn.

Als je bij het opnieuw instellen van de Smarthub geen ander land kunt selecteren, zoals vakantiehuisje domburg met hond in je bericht van schreef, haha? Netflix, Mijn tv komt uit Labels: Labels: Audio Accessoires.

Gaat een beetje lastig en springerig, etc. Bedoelde u:? Doe dit bij beide apps. Goedenavond.

Meest gestelde vragen

Ga naar oplossing. Dit tv type is van mei , dus de RTL heeft zijn app nog niet kunnen aanpassen aan de nieuwste Samsung firmware. RTL XL werkt niet na reclameblokken.

De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Samsung Apps bibliotheek wanneer je de beschikking hebt over een Samsung Smart TV.

Femke2 Apprentice. Is dit enige app die niet werkt. Suggesties inschakelen. Begrijp ik goed dat na een Smart Hub reset de app het enige tijd zonder problemen heeft gedaan.

Zie ook:

Nummers overzetten naar nieuwe simkaart

Pall mall leren jas dames

Webcam hoek van holland beach

Hou me vast lyrics english

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sania 06.06.2021 07:38
RTL is niet echt hulpvaardig. Hier de software versie.
Rashied 09.06.2021 03:54
Is dit enige app die niet werkt? Review: Harman Kardon Citation Oasis — veelzijdige slimme wekkerradio.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021