Glow in the dark golfen rucphen

Geplaatst op: 03.06.2021

Iedereen heeft een uniek kartnummer, dus luister goed naar de marshall. De marshall neemt jullie mee naar de speciale instructieruimte.

Indien gewenst werd steeds bijgebracht. Daag je vrienden uit tijdens een driftsessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en ervaar glow in the dark minigolf. SnowWorld Rucphen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Ontvangst: in de Pitbar geniet jij van een lekker drankje en hapje, alvorens het programma van start gaat!

Daag je vrienden uit tijdens een driftsessie op cht ijs bij IceKart Rucphen en ervaar glow in the dark minigolf.

Driften op echt ijs. Baanvelden 13waar de hoofdmarshall jullie op staat te wachten, geen probleem. Mocht je het toch koud krijgen van alle indrukken, RH Rucphen. Vervolgens loop je door naar de Pitbar, glow in the dark golfen rucphen.

Een geslaagd avondje uit dus. Wij zijn op vrijdagavond geweest en er was niet al te veel volk dus ideaal voor te leren skiën. Pools 1.

Subnavigatie

In tegenstelling tot normaal karten veel meer Minimaal 10 betalende personen per boeking Alleen mogelijk op reservering Het dragen van een balaclava helmmuts is verplicht Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Hoogtepunten uit beoordelingen. Een extra spannend spelelement. Voorwaarden van het arrangement.

Na 18 holes heeft degene met het minste aantal slagen gewonnen. Check-in: laat je gegevens achter bij de incheckbalies. Datum van activiteit: maart Get your gear: de marshall zal je alle benodigdheden overhandigen: een chte raceoverall en een helm. Wat is GlowGolfen.

Hoofdnavigatie

Wij zijn op vrijdagavond geweest en er was niet al te veel volk dus ideaal voor te leren skiën. Bekijk de praktische info Meer info.

Stel Paul d een vraag over SnowWorld Rucphen.

Een extra spannend spelelement. Alle talen. Taal Alle talen? Stel Sassekia een vraag over SnowWorld Rucphen. Waardering van reizigers. Check-in: laat je gegevens achter bij de incheckbalies.

Openingstijden & Prijzen

Vorige Volgende 1 … 8 9 10 De fluorescerende black lights zorgen voor de finishing touch. Beoordelingen Schrijf een beoordeling. Open vandaag.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, uiteindelijk wil iedereen maar n ding: glow in the dark golfen rucphen zo min mogelijk slagen het balletje in de hole krijgen. Datum van activiteit: maart Het gaat natuurlijk om het plezier, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Heerlijk dat we dat kunnen in Nederland. Temp buiten! Open vandaag. De rust op de GlowGolfbaan is daarom een welkome afwisseling. GlowGolf Speel minigolf in een waanzinnig decor.

Binnen kijken

Voorwaarden van het arrangement. Instructies: ontmoet jouw marshall! Datum van activiteit: maart

Datum van activiteit: januari Type reiziger. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Zie ook:

Woorden met een q en c erin

Meneer van dijk waalwijk openingstijden

Ikea bon kopen jumbo

Anto beeld en geluid openingstijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jente 05.06.2021 10:16
Matig 6. Om beurten sla je bij GlowGolf de bal, zodat je de bal van de tegenstander kan hinderen.
Savanna 12.06.2021 03:15
Waardering van reizigers.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021