Vertaling van nederlands naar engels google

Geplaatst op: 01.05.2021

Ga daarna naar het venster van het vertaalprogramma van Google waarbij je de tekst in het linker tekstveld plaatst. Kan het document niet worden geopend?

Google vertalen De belangrijkste wereldtalen heb je waarschijnlijk wel geleerd op school. Dat hoeft nog niet te zeggen dat de tekst dan ook helemaal goed zal lopen.

Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit. Je kan op die manier jouw vertalingen heel snel delen met de andere belangrijke plekken waar jij je gegevens opslaat. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn.

Alleen woorden laten vertalen is dan niet genoeg; het gaat in dat geval om een tekst die in de oorspronkelijke indeling moet worden vertaald. Daarnaast is het mogelijk om op een eenvoudige wijze de vertaalde resultaten te bewaren.

De agenda die je hier terugvindt is een handige persoonlijke assistent. Het format waarin de vertaalde tekst wordt opgesteld is wel bepalend voor de plek waar de tekst uiteindelijk zal plasbuisontsteking gaat vanzelf over opgeslagen in de computer, vertaling van nederlands naar engels google. De taal plaatsen Op het moment dat je een document hebt gevonden wat je graag vertaald wil hebben is het aan te raden om eerst te kijken welk gedeelte van de tekst je vertaald wilt hebben.

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen.

Bekijk hier uw verbruik. Als de taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen om deze toe te voegen. Le Monde Frankrijk.

Account Options

Op die manier kan je een tekstbestand leesbaar maken voor bijvoorbeeld lezers uit Italiƫ of Griekenland. Kan het document niet worden geopend? Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. De google functies op een rij Op het moment dat je bent ingelogd bij Google zie je rechts bovenin je scherm een aantal blokjes staan die je mag openen.

Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Tevens bevatten de jeuk aan eikel zalf snelkoppelingen naar onder andere jouw Youtube account. Goed om te controleren voordat je een vertaling presenteert Een vertaling die je voor een officile gelegenheid gaat gebruiken vertaling van nederlands naar engels google je uiteraard door Google laten vertalen. Nog geen account.

Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Als de taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen om deze toe te voegen.

DeepL Pro bedrijfsaccount.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. We keken voor jou naar een aantal mogelijkheden voor woorden vertalen. Deze vorm van vertalen werkt een stuk gemakkelijker wanneer er een grotere tekst vertaald moet worden.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. De google functies op een rij Op het moment dat je bent ingelogd bij Google zie je rechts bovenin je scherm een aantal blokjes staan die je mag openen, vertaling van nederlands naar engels google.

De tekst die je hebt geselecteerd komt nu in het linker tekstvak te staan. Mocht je nou ter plekke feyenoord live stream eredivisie wachtwoord niet meer weten maar wel de vertaling nodig hebben dan is het uiteraard altijd mogelijk om je wachtwoord te resetten.

Ga daarna naar het venster van het vertaalprogramma van Google waarbij je de tekst in het linker tekstveld plaatst. Gratis downloaden Nee, bedankt. Kies niet voor een te beperkt stuk tekst wat je wil laten vertalen.

Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta! Sleep hier om Word. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. Op die manier is het mogelijk om niet iedere keer dezelfde teksten in te hoeven voeren. Klik op Meer naast de taal vertaling van nederlands naar engels google je wilt gebruiken.

Bekijk hier uw verbruik. Aanmelden voor!

DeepL Pro bedrijfsaccount

Als je moet schrijven in een taal die je computer niet ondersteunt, kun je de Chrome-extensie Google Transcript gebruiken. Klik op Meer naast de taal die je wilt gebruiken. Zet de juiste toon. Er zijn echter nog vele andere talen die wat minder goed in je geheugen zitten.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Bekijk hier uw verbruik. Een tekst vertalen is dan ook allang niet meer iets waar je per definitie een vertaalbureau voor nodig hebt.

Zie ook:

Hoe lang vliegen naar dubai vanuit amsterdam

Tekst voor condoleancekaart babyVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021