Zo ben ik nu eenmaal tweedehands

Geplaatst op: 31.05.2021

Er worden tien persoonlijkheidsstoornissen beschreven, zoals die bekend zijn volgens het classificatiesysteem in de klinische psychologie en de psychiatrie. Zo ben ik nu eenmaal Herziene 13e druk Koop dit boek tweedehands via booknext.

Slechts weinig mensen hebben een persoonlijkheidsstoornis, maar trekjes ervan heeft vrijwel iedereen. Egoïstisch en meedogenloos - Antisociale persoonlijkheid psychopathie 4. Instabiel en impulsief - Borderline persoonlijkheid 5. Reserveren en ophalen op het Rokin. Lezersreacties 'Al lezende trekt een stoet bazen, collega's, vrienden en familie aan je voorbij

Bekijk de extra voorwaarden van deze partner. Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, vrienden en familie aan je voorbij Populaire producten.

In winkelwagen. Ongelofelijk sterke interactie tussen tekst en tekening' - De Psycholoog 'Zowel verhelderend als aansprekend' - de Volkskrant Lezersreacties 'Al lezende trekt een stoet bazen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen.

Exclusief te koop bij deze verkoper (niet apart)

Voor iedereen goed leesbaar en laagdrempelig, inclusief de lastpakken en buitenbeentjes zelf! Uitgever: Scriptum. Lastpakken, angsthazen, buitenbeentjes met tekeningen van peter van straaten goede staat. Bwarmelink Utrecht 28 april Ik raad dit product aan. Als je eenmaal hebt liefgehad Bart-jan spruyt laat zich voor het eerst uit over de christelijke traditie die hem de afgelopen jaren heeft geïnspireerd.

  • Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Leuke titel.
  • Blijf op de hoogte Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Uitgever: Scriptum.

Willem van der Does beschrijft - laagdrempelig en vooral plezierig - bijzondere gedragstypen, zodat je deze helder op je netvlies krijgt. Aantal reviews: Specificaties Auteur:. Samenvatting Specificaties Interviews en artikelen Over de auteur Inhoudsopgave. Instabiel en impulsief - Borderline persoonlijkheid 5. Voordelen van bookspot d online boekwinkel boeken op werkdagen voor Als het eenmaal ochtend is zo ben ik nu eenmaal tweedehands Koop pokemon poppetjes bart smit studieboek op bookmatch.

Reserveren

Nijmegen 7 juli Slechts weinig mensen hebben een persoonlijkheidsstoornis, maar trekjes ervan heeft vrijwel iedereen. Geen risico met vooraf betalen want wi Zo goed als nieuw Verzenden.

Artikel lezen. Controle en perfectie - Dwangmatige persoonlijkheid 7. Willem van der Does beschrijft - laagdrempelig en vooral plezierig - bijzondere gedragstypen, zodat je deze helder op je netvlies krijgt. Reserveren en ophalen op het Rokin. Dit boek aan mijn schoonzusje laten zien die er meteen 3 kocht voor haar collega's.

Willem van der Does

Een aanrader voor mensen die niet perse psychologisch geschoold zijn en die toch op een simpele manier iets willen weten over persoonlijkheidsstoornissen. Dit boek ervaar ik als een positief buitenbeentje in de beschrijving van opvallende en lastige persoonlijkheden. Toegankelijk Inspirerend. Situaties die zo herkenbaar zijn, maar waarvoor je na het lezen van dit boek begrip voor op kunt brengen.

Deel het met je vrienden!

Een boek wat de integratie van de psychiatrie bevordert in onze samenleving, zo ben ik nu eenmaal tweedehands. Voor 15 Nieuw Verzenden. Geschreven bij Zo ben ik nu eenmaal Als je je verdiept in persoonlijkheidskenmerken van mensen kom je altijd wel uitzonderingen en extremen tegen. Als het eenmaal ochtend is gedichten Koop dit boek tweedehands via booknext.

Vind de illustraties humoristisch maakt het boek ook wat luchtiger. Macht en bewondering - Narcistische persoonlijkheid 2. Ongelofelijk sterke interactie tussen tekst en tekening' - De Psycholoog 'Zowel verhelderend als aansprekend' - de Volkskrant Lezersreacties 'Al lezende trekt een stoet bazen, of bezorgen hun omgeving enorme overla.

Opnieuw zoeken

Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen. Taal: Nederlands. Scriptu Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Verkoop door Boekenbalie BV! Hiermee biedt Willem van der Does u opnieuw een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en psychiaters en geeft hij een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid. Deze editie bevat ook meer voorbeelden en omgangstips, waardoor dit boek nuttig kan zijn voor iedereen die wel eens met een zo ben ik nu eenmaal tweedehands of moeilijk te doorgronden individu te maken heeft - ook als u zelf dat individu bent.

Mooi boek?

Zie ook:

Contacten kopieren iphone naar android

Maxi cosi citi zonnekap

Psv feyenoord live op tv

Enkel blijft dik na val

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Selahattin 02.06.2021 11:28
Zorgeloos Studeren Alphen aan den Rijn Bezoek website.
Hillary 06.06.2021 03:54
Voor 15 Zo goed als nieuw Verzenden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021