Zip bestand openen ipad pro

Geplaatst op: 30.05.2021

Gaan we dan in de Bestanden app naar "Apple Coach Test", dan zien we daar een mapje met de foto's. Bekijk hier hoe u de Bestanden-app gebruikt.

Nu slepen we één van die foto's naar Zipped toe. Een unzipper-app is dan ook onmisbaar. We hopen dat dit helpt bij het verduidelijken hoe u zip-bestanden op een iPhone of iPad kunt openen. Tegenwoordig nemen we een pauze van de technologie voor enkele persoonlijke verhalen en nuttige handleidingen in een poging om het bewustzijn over depressie, angst en andere problemen te verspreiden. Ik zet het hier in iCloud Drive, in de map "Apple Coach test". U bent bijvoorbeeld aan het chatten met een vriend en zij voegen een gezipt bestand vol met vakantiefoto's toe.

De kans is levensgroot dat je vroeg of laat een keer tegen een zip-bestand of ander archiefformaat aanloopt op je anonieme bellers blokkeren ziggo of iPhone, zip bestand openen ipad pro. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Wat ons betreft is Documents dan ook de meest veelzijdige gratis app die er beschikbaar is. De werking van het geheel is simpel. Lees dan onze complete privacy statement hier.

Dat kan ruimte besparen en het maakt het simpeler om meerdere bestanden in n keer te delen.

Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf je iDevice mappen en bestanden te comprimeren tot een zip-bestand. Een tool voor unzippen en eventueel zippen komt dan ook goed van pas. Dan zal de app vragen wat we willen doen met de uitgepakte bestanden: wil je deze opslaan, terug in de Bestanden app?
  • Kies je favoriete zip-app en je bent klaar om te gaan.
  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Tikken we hier rechtsboven "Selecteer".

Ronald Smit

Plaatsen Plaatsen. Hier adverteren - Advertise here. Ongeacht de bezorgmethode werken de hierboven beschreven opties alleen voor bijlagen in Mail en Berichten. Hier hebben we een spreadsheet, dus we willen Excel of een andere toepassing selecteren die. Leg hiervoor je vinger op de map of document tot het actie-menu verschijnt.

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Tikken we hier rechtsboven "Selecteer".

De werking van zip bestand openen ipad pro geheel is simpel. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als u een zipbestand of -archief wilt delen vanuit de Bestanden-app, houdt u uw vinger op het zipbestand of -archief en tikt u op de knop 'Deel'. Na dit bevestigd te hebben kun je de geunzipte bestanden bekijken via de ingebouwde viewer of een andere app. Maar als u meer functionaliteit wilt, moet u betalen voor de volledige programma's. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Volledige tekst van video "Werken met ZIP-bestanden op de iPad (iOS 11)"

Punt is alleen dat als je een. Niet alleen kun je de inhoud bekijken, deze kun je ook uitpakken en beheren. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dit is een uitgebreide bestandsbeheerder en viewer in n. Als u een groot bestand wilt e-mailen of een archief wilt aanmaken, kunt u met een zipbestand ruimte besparen. Als u een zipbestand of -archief wilt delen vanuit de Bestanden-app, houdt u uw vinger op het zip bestand openen ipad pro of -archief en tikt u op de knop 'Deel'?

Tekenlimiet: Als je meerdere bestanden of mappen wilt comprimeren moet je een andere procedure volgen. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast?

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Een makkelijke manier om dat te doen is de app "Zipped", die we natuurlijk vinden in de App Store. Als u een zipbestand of -archief via Mail ontvangt, kunt u ook de inhoud ervan bekijken zonder het te downloaden. Geestelijke gezondheid krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Nieuw iOS 13 macOS

Als dit gewoon te veel stappen zijn, naast vele andere functies. Veeg om een voorvertoning van elk bestand in het ziparchief te bekijken. Communitie manager. We hopen dat dit helpt bij het verduidelijken hoe u zip-bestanden op een iPhone of iPad kunt openen, zip bestand openen ipad pro. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Als u een zipbestand of -archief wilt delen vanuit de Bestanden-app, houdt u uw vinger op het zipbestand of -archief en tikt u op de knop 'Deel'. Als dit gewoon te veel stappen zijn, kunt u volledige versies van een zip-app kopen en uw cloud aansluiten dienst er recht op af, naast vele andere functies.

Maak dan gebruik van een betaald account. Je antwoord is geplaatst!

Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud van nederland naar thailand vliegen hoeveel uur iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Dat kan ruimte besparen en het maakt het simpeler om meerdere bestanden in n keer te delen. Als we een bestand daadwerkelijk willen openen, zip bestand openen ipad pro, moet u opnieuw op het pictogram "Delen" tikken en vervolgens de juiste app selecteren in de menuopties "Openen in Het zorgt niet alleen voor kleinere bestanden.

Zie ook:

Apotheek jager bruining

Clash of the titans cast 1981

Hond hoe lang zonder drinken

Lang dik haar opsteken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Masoud 31.05.2021 00:43
Of wil je het bestand delen, bijvoorbeeld via e-mail? Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.
Lale 08.06.2021 04:51
Wil je appletips pushberichten ontvangen?
Pietro 08.06.2021 15:26
In deze video een tip voor het werken met ZIP-bestanden op de iPad. Punt is alleen dat als je een.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021