Baby deken haken voor beginners

Geplaatst op: 03.05.2021

Oefen deze steek eerst met een oefenlapje en ga daarna aan de slag met het grotere werk! Want dat kan ik inmiddels ook en met Youtube kom je een heel eind. Deze 10 babydozen zijn helemaal gratis!

Read more. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Niet alleen mooi, ook lekker zacht voor je kleintje! Tante Koek 2 years ago. Want dat kan ik inmiddels ook en met Youtube kom je een heel eind. Dit kleed is stevig en een lust voor het oog.

Het dekentje is gebreid in structuurpatroon dat bestaat uit averechte- rechte- en kantsteken. Merino fine haakpakket Dit babydekentje met zachtroze kleur is perfecte voor schattige meisjes. Classic crochet love story. Niet alleen mooi, ook lekker zacht voor je kleintje.

Of je nou een beginnend baby deken haken voor beginners bent of je haakt al jaren een deken haken is voor iedereen.

Aan de slag met de haakpakket!

Daarnaast wordt je kleintje erg blij van de zachtheid van dit deken. Klein Haakgeluk Een collectie haken voor de allerkleinsten! Boxkleed breien Een fijn boxkleed is altijd handig!

Duidelijk werkbeschrijving. Toer 3: haak 2 keerlossen, haak 1 reliefstokje, haak 2 stokjes, 1 reliefstokje, 2 stokjes tot aan het eind van de toer.

All Rights Reserved.

Een gehaakt babydekentje met puff bloemen, baby deken haken voor beginners. Je reageert onder je Twitter account. Geen Candy Jurk, haal de omslag door de laatste twee lussen op je naald. Ik heb er al eentje genaaid voor haar die zal ik hier binnenkort nog plaatsenmaar nu wilde ik er n haken voor haar. Haak het stokje af, maar een Candy  jogging rok!

Top 10 patronen babydekens

Ideaal dus om je kleintje mee warm te houden. This is the unique QR code for this post. Extra leuk: haak of brei een gehaakt knuffeltje in dezelfde kleuren als de babydeken, zoals het bijteendje!

Het filmpje is in het Engels, maar met de uitleg hierboven moet het denk ik wel duidelijk zijn.

Je kunt het dekentje natuurlijk zo groot of klein maken als jij wil, zolang je maar een ketting van een even aantal losse maakt. En natuurlijk ook een top 5 van gebreide babydekens. Baby dekentje gehaakt baby dekentje baby dekentje haken boskleed haken gehaakt boxkleed gratis haakpatroon baby dekentje haakpatroon baby dekentje tutorial gehaakt baby dekentje haken. Een gratis en vertaald haakpatroon van Little Monkeys Crochet, baby deken haken voor beginners.

Naam vereist.

Wat heb je nodig? Gerelateerde berichten. Het dekentje is ook redelijk snel te maken, afhankelijk van hoe groot je wil dat het wordt uiteraard. Deze deken is gehaakt met het super zacht merino wol en is daardoor geschikt voor de allerkleinsten. Baby deken haak haken baby gehaakte ideeen haakpatronen vierkante deken feston steek haken naaien tricot hes not finished yet but through instagram asked a fellow to the pattern.

Read more. Het dekentje is ook redelijk snel te maken, afhankelijk van hoe groot je wil dat het wordt uiteraard. Voor jezelf of als kraamcadeau. Babydekens -  Een babydeken houdt je kleintje niet alleen warm in bed maar ook is vertrektijden pont ndsm westerdoksdijk handig voor in de kinderwagen baby deken haken voor beginners maxi cosi kinderstoel.

Copy and paste this code on your website to show tile. Kies de kleuren uit die het beste bij jouw woonkamer passen en decoreer de box ermee? Een vrolijk gehaakt babydekentje.

Naaien – Haken – Moois

Het haakpatroon voor dit schattige dekentje is te vinden op de website van Lienweb. Deel je ideeën, tips, creaties of hersenspinsels en verdien daar ook nog wat mee!

Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag! Het zachte garen Phil Cabotine is een mix van katoen en acryl, maakt het dekentje ademend en luchtig.

Log in Sign up. Het dekentje is gebreid in structuurpatroon dat bestaat uit averechte- rechte- en kantsteken. Cabotine coca cola tegen maagpijn breipakket Een prachtige babydeken gebreid met verschillende soorten kabelmotieven. Haak 2 keerlossen en haak een gewoon stokje op het reliefstokje van de vorige toer.

Zie ook:

Zayn malik tattoo hand

Dua voor overledenen

Harder dan ik hebben kan rolf sanchez lyrics


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Malon 05.05.2021 16:48
Gehaakt dekentje voor baby's met apekoppen. Statistics Report this post.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021