Border collie pup te koop

Geplaatst op: 30.05.2021

Border Collie pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 50 tot 55 cm. Border collie pup De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Zie omschrijving 6 okt. Jeanine Bunschoten-Spakenburg. Ook het regelmatig schoonmaken van de oren en het knippen van de nagels behoren tot de standaardverzorging van een Border Collie. Oosterhout 20 okt. Border Collie pups Geboren op 25 september

Pittem Gisteren? Gezondheidstesten vinden wij erg belangrijk en onze honden worden dan ook uitgebreid dna …. Rise of the border is onze Border Collie kennel! Duitse herders zijn intelligente, politie- of reddingsho. Vacht en verzorging!

  • Border collie pups uit geteste ouders Onze lieve hond jill is bevallen van 5 gezonde pups.
  • Bordercollie Reutje met nl stamboom en Engels stamboom. We werken met een officieel koop contract u wordt gevraagd om een kleine aanbetaling.

Border Collie

Tevens advies bij gedragsproblemen alsook help bij herplaatsing honden van particulieren. Border collie pup De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Uw gezinssamenstelling. Lara Meerle vlakbij Breda , BE. Honden namen klik hier voor suggesties.

Op aanvraag Gisteren! Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Gezondheid, karakter en… Type bedrijf: Hondenfokker.

Daar waar het leven heel normaal om hun heen draait. Oosterhout 20 okt. Veertje Bitgummole. Pittem Gisteren.

Herdershonden en Veedrijvers

Hij is 15 weken en mag dus direct mee Is ontwormd, ingeënt en gechipt. Onze lieve hond jill is bevallen van 5 gezonde pups. Meerle vlakbij Breda , BE Vandaag. Mooi gebouwde honden, goed gangwerk en topkarakters, die….

We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn? Megchelen 17 okt. Happy Doggy Boechout, BE. Voor aankoop voor een pup of inlichtingen kunt u contact met ons opnemen De honden komen uit de showlijn? Hoe werken wij.

Border Collie pups te koop

Fokker van de veelzijdige Border Collie die geschikt is voor alle sporten als schapendrijven, behendigheid, flyball, gehoorzaamheid, frisbee, doggydancing etc maar NIET als show- dan wel alleen huishond. Deze soort moet voortdurend uitgedaagd worden, zowel fysiek als mentaal. Men kan op deze manier onze honden leren kennen, zien hoe ze wonen, en hun wezen is bekijken.

Prachtige tricolor Border Collie pups Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reutjes a. Onze Tessa is de trotse moeder geworden van 4 prachtige raszuivere border collie pups.

Ik nodig u dan uit na de geboorte om gepakt met camera's op bezoek te komen, [link]. Gewoon omdat u zijn leven aangenamer maakt. Nieuwste puppy advertenties:. En voor u is het gewoon leuker om een getrainde Border Collie te hebben. Border Collie pups geboren. De pups Fokkers met een nestje plaatsen regelmatig zoekertjes op 2dehands in de categorie Herdershonden en Veedrijvers. Zij groeien op in de natuur border collie pup te koop, en te genieten van z'n kleine pupjes.

Moeder aanwezig en zelf gefokt?

Dieren en Toebehoren

Happy Doggy Boechout. Venray 19 okt. Border collie pups uit geteste ouders Onze lieve hond jill is bevallen van 5 gezonde pups. Vragenlijst aan u als geïnteresseerde zijn:.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Wervershoof 17 okt. Door de enorme belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk om u voor een pup aan te melden.

Zie ook:

Hotels boeken zonder creditcard

Contact zoeken vertaling engels

Gedicht opa en oma bedankt

Ov fiets abonnement op studenten ov

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021