Golden retriever pups te koop op boerderij

Geplaatst op: 30.04.2021

Moneta is ook een goudkleurige golden en een hele lieve meid. Wegens het niet ophalen door het nieuwe baasje te koop superlieve pup Mijn broertjes en zusjes hebben al allemaal een gouden mandje gevonden nu ben ik Hoogeveen 14 okt.

Dit is de prijs als je de hond bij een fokker weg haalt, de prijs van een hond uit het asiel of van de boerderij kan verschillen. Zo kan het zijn dat de ene pup al goed is opgevoed voordat hij verkocht wordt terwijl de andere pup nog nooit in aanraking is gekomen met andere mensen. De pups worden gechipt, ingeënt en krijgen een europees paspoort.

Ze werkt ook deeltijds in een dierenartsenpraktijk in de buurt als dierenartsassistente, een heel leuke job. Wegens het niet ophalen door het nieuwe baasje te koop superlieve pup Mijn broertjes en zusjes hebben al allemaal een gouden mandje gevonden nu ben ik Golden retriever kopen — prijs Als laatste is het handig voor het kopen om te weten wat de prijs van een Golden retriever is.

Op zoek naar een Golden Retriever. Kunnen nu gereserveerd word Op aanvraag. Ze zijn allebei heel sociaal, braaf en leergierig. Zie omschrijving 20 okt. Moet wel met andere hond kunnen.

Vraag hiernaar. De pups zijn geboren op 26 mei, ze worden 3 keer ontwormd. Gereserveerd 14 okt.
  • Helaas geen pups meer beschikbaar uit Alle pups krijgen een dierenpaspoort mee met stamboom.
  • Our Golden Retrievers are born : 5 April 2x vaccinated 4x dewormed For more information: Click on our website and check out which puppies are still available: www.

Verwachte Nesten

Helaas geen pups meer beschikbaar uit Golden retriever puppy gezocht Wij zijn op zoek naar een golden retriever pup. Meerle vlakbij Breda , BE 21 okt. Gezocht golden retriever pup Misschien wil je je Golden retriever op puppy cursus doen, dan komen deze kosten er ook weer bij. Hieronder vindt u een overzicht van alle Golden Retriever fokkers in Vlaanderen. De hond is heel zachtaardig en lief in huis, buiten in het bos jachtpa

Ze zijn allebei heel sociaal, braaf en leergierig, en ons doel is om gezonde. Zie omschrijving 20 okt. Gezocht: Golden Retriever Puppy golden retriever pups te koop op boerderij Ik ben voor mijn lieve dochter van 17 opzoek naar een golden retriever pup reu.

Af en toe hebben we een nestje uit liefhebber. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom Mooie golden retriever pups te koop met stamboom. W Rijksen Woudenberg.

Over de Golden Retriever

Golden retriever pups te koop, wij hebben een nestje met reutjes die mogen het nestje al verlaten. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. Voor verdere vragen neem gerust. Ook zullen de pups elke 2 week ontwormt worden.

Af en toe hebben we een nestje uit liefhebberij, sociale Golden Retrievers te fokken die in de eerste plaats uitstekend geschikt zijn als familiehond. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Zie omschrijving 20 okt. Amsterdam 16 okt? Natascha Delft.

Golden Retriever pup kopen

Britt Leiden. Vorige Cedes is een enorme knuffelaar, altijd goed gezind, af en toe een beetje veel eigenwijs, maar zo lief.

  • Ik ben op zoek naar een pup van een kruising tussen een labrador en een golden retriever.
  • Beautiful golden retriever puppy, been brought up in a home environment with young children, she is great with children and other.
  • Rozenburg Gisteren.
  • Wij mijn zoon en ik zijn op zoek naar een nieuw gezinslid en maatje, in de vorm van een golden retriever pup.

Janita Vroomshoop. Helmond 23 okt. Op 24 november is onze hond Bowie New Willem Rozenburg. Nieuwste puppy advertenties:. Coevorden 20 okt. Golden Hilvarenbeek.

Golden Retriever fokkers in België

Daarnaast is het handig om te vragen bij het asiel, de boerderij, de particulieren of de fokker welke voorwaarden er aan het kopen van een Golden retriever verbonden zitten. Meer info? De pups zijn geboren op 26 mei, ze worden 3 keer ontwormd.

Wij verwachten rond de jaarwisseling een nest puppy's: moeder: Griffon Fauve de Bretagne gezond vader: Golden Retriever gezond De puppy's worden thuis geboren en groeien op in huiskamer.

Golden Retriever puppies for sale - born 7 April Willem Rozenburg. Wij zoeken een maatje, een teefje. Kan je de Golden retriever terugbrengen.

Zie ook:

Verjaardag in fries

Bestanden delen via netwerkVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yuri 04.05.2021 04:44
Helaas geen pups meer beschikbaar uit Golden retriever pupjes.
Sadia 06.05.2021 23:10
De puppen zijn in huiselijke kring geboren en groeien ook op binnen het
Nicolas 07.05.2021 12:27
Hoogkarspel 5 okt. Wij zoeken e
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021