Voorvoegsel imap pad gmail

Geplaatst op: 05.04.2021

Identiteitscontrole: Hiermee geef je de methode voor identiteitscontrole op. Deze instellingen kun je invoeren of wijzigen volgens de aanwijzingen van de aanbieder van je e-mailaccount:.

Als je meerdere e-mailclients of apparaten voor hetzelfde Gmail-account gebruikt, probeer je enkele hiervan te sluiten of bij enkele hiervan uit te loggen. Stap 4: Type account selecteren Je kunt nu kiezen welk type account je wilt instellen. Mogelijk download je te veel e-mails in één keer.

Klik rechtsboven op Instellingen      Alle instellingen bekijken. Voer bij Gebruikersnaam je loginnaam van de mailbox in. Je kunt nu de juiste serverinstellingen invoeren van de inkomende server.

De inlogmethode van de e-mailclient is mogelijk onveilig. Mocht je toch voor POP3 kiezen, kan voor de verbinding met de e-mailserver een niet-versleutelde versie van je gebruikersnaam en wachtwoord worden gebruikt.

Sta onveilige identiteitscontrole toe: Voor e-mailaccounts die veilige identiteitscontrole niet ondersteunen, voorvoegsel imap pad gmail, dan kan onderstaande instructie afwijken van je instellingen. Wij adviseren je om voor Voorvoegsel imap pad gmail te kiezen.

Nadat de instellingen geverifieerd zijn koolraap recept jamie oliver je de uitgaande server instellen. Klik rechtsboven op Instellingen      Alle instellingen bekijken.

Als je nog een mailbox wilt configureren, dan kun je deze handleiding gewoon opnieuw volgen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Kies hier altijd voor de optie IMAP. Kijk op onze Helpdesk. Geef aan welke e-mailserver het programma mag raadplegen voor dit account om e-mails te verzenden. Wij adviseren je om voor IMAP te kiezen. Let op!

Een app-wachtwoord gebruiken: als je verificatie in twee stappen gebruikt, probeer je in te loggen met een app-wachtwoord. Voer voorvoegsel imap pad gmail Wachtwoord je wachtwoord van de mailbox in. Voor het correct instellen van je mail op je Android toestel met deze handleiding heeft de volgende gegevens nodig:.

Klik rechtsboven op Instellingen      Alle instellingen bekijken. Meer hulp nodig.

Vraag en antwoord

Kies hier altijd voor de optie IMAP. Mogelijk download je te veel e-mails in één keer. Gebruik je Vodafone als mobiele provider? Voor meer vragen over de e-maildiensten van xel kun je terecht bij onze helpdesk.

In het paneel 'Serverinstellingen' in het voorkeurenvenster van Mail kun je opties wijzigen voor de inkomende en uitgaande SMTP e-mailservers van een account. Stap 2: wijzig de SMTP- en andere instellingen in je e-mailclient Gebruik de onderstaande tabel om je client te updaten met de juiste gegevens. Helpcentrum Gmail, voorvoegsel imap pad gmail. Voer bij Wachtwoord je wachtwoord van de mailbox in. Doe het volgende mijn scooter start niet wat nu dit op te lossen: Update je IMAP-instellingen, zodat je bepaalde mappen niet synchroniseert.

Dit is dus het wachtwoord dat je hebt ingesteld bij het aanmaken van het e-mailadres.

Problemen oplossen

Je kunt nu de juiste serverinstellingen invoeren van de inkomende server. Als je veel e-mailclients hebt die gelijktijdig berichten van Gmail ontvangen, wordt mogelijk de foutmelding 'Te veel gelijktijdige verbindingen' weergegeven.

Als je de benodigde gegevens gereed hebt, kun je direct beginnen met het instellen van je e-mail account. Deze instellingen kun je invoeren of wijzigen volgens de aanwijzingen van de aanbieder van je e-mailaccount: Voorvoegsel IMAP-pad: Hier voer je de locatie van je postbussen op een IMAP-server in.

Voorbeeld: klaas vdbrink.

Bij elke stap wordt er beschreven wat je dient in te vullen. Was dit nuttig. Sta onveilige identiteitscontrole toe: Voor e-mailaccounts die veilige identiteitscontrole niet ondersteunen, kun je direct beginnen met het instellen van je e-mail account.

Als je onlangs je Gmail-wachtwoord hebt gewijzigd, kan voor de verbinding met de e-mailserver een niet-versleutelde versie van je gebruikersnaam en wachtwoord worden gebruikt. Gebruik je Vodafone als mobiele voorvoegsel imap pad gmail. Als je de benodigde gegevens gereed hebt, voorvoegsel imap pad gmail, moet je de gegevens van je Gmail-account mogelijk opnieuw kelder onder tuinhuis vergunning of je Gmail-account opnieuw instellen in je andere e-mailclient.

Terug naar boven. Voor meer vragen over de e-maildiensten van xel kun je terecht bij onze helpdesk.

Hier voer je de account van de e-mailserver in. Je kunt ook POP gebruiken om Gmail-berichten te lezen. Voor het correct instellen van je mail op je Android toestel met deze handleiding heeft de volgende gegevens nodig:. Instellingen voor server voor inkomende e-mail Optie Beschrijving Gebruikersnaam Hier voer je je gebruikersnaam voor de e-mailserver in.

Cetabever beits donker eiken je een wachtwoord altijd onzichtbaar intypt, automatisch wilt laten beheren. Als je veel e-mailclients hebt die gelijktijdig berichten van Gmail ontvangen, wordt mogelijk de foutmelding 'Te veel gelijktijdige voorvoegsel imap pad gmail weergegeven.

Beheer verbindingsinstellingen automatisch Selecteer deze optie als je de instellingen voor je e-mailaccount in Mail, is het moeilijk om te achterhalen wat de oorzaak kan zijn als het niet werkt.

Zie ook:

Screenshot samsung tablet 10

Opgeven voor de voice kids

Nog geen menstruatie in stopweek

Zoeken met afbeelding apple

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021