Casten met vlc media player

Geplaatst op: 01.05.2021

We ontdekten dat video's die standaard door Chromecast werden ondersteund bijvoorbeeld MP4-bestanden tot de beste ervaring leidden bij lokaal streamen. Ook met de vlc remote app krijg ik wel beeld op tv scherm en zie in de app zelf de subtitle opties.

Sterker nog, VLC 3. Je naam. Business Reviews. Zorg ervoor dat VLC is geladen en zoek de Gegoten knop in uw browservenster naast de adresbalk. Open nu de video die u naar de Chromecast op de VLC-speler wilt streamen. Voor Windows is de bit versie, na enige vertraging, nu ook verkrijgbaar.

Stap 5 Nu op de "Transcode" -pagina kunt u het compressieformaat kiezen als u dat wilt, VLC 3. Sterker nog, dit is niet nodig en in mijn geval zou ik het leeg laten.

De stappen zijn zoals hieronder:. Gratis download Gratis download. Volg nu de stappen om te zien hoe casten met vlc media player kunt streamen van VLC naar Chromecast die verbinding maakt met uw tv.

En beweeg de muis over de audiobestanden, u ziet het Wi-Fi-achtige pictogram. Stap 5.
  • In plaats daarvan moet je de "optie" vinden in de instellingen. Toch kunnen de beperkingen die er op dit moment zijn behoorlijk frustrerend zijn, vooral als dingen bijna werken, maar er niet helemaal zijn.
  • Het nummer moet meestal even worden gefilterd voordat het officieel kan worden gestreamd, maar zodra het is gebufferd, streamt het zonder vertraging of probleem.

Chromecast VLC vanaf Mac of Windows

In plaats daarvan moet je de "optie" vinden in de instellingen. VLC mediaspeler is een zeer eenvoudig te gebruiken mediaspeler en stelt u ook in staat om uw video's van uw apparaat naar de TV te streamen. Sommige gebruikers meldden problemen zoals het niet kunnen vinden van de "render" -optie op Mac, problemen hebben met het casten van bepaalde soorten mediabestanden, enz.

Hoewel de meeste mensen VLC gebruiken voor het afspelen van video, waren we dolenthousiast om te zien hoe goed het platform werkte voor audio. You have entered an incorrect email address! Het is eenvoudig, maar overweeg alternatieven Echt, dat is alles wat er is.

  • Helaas wordt er verder niet gereageerd.
  • Motorola Razr 5G review: Geplooid en goedgekeurd. De Chromecast is geschikt voor HD-streaming, dus u moet kunnen genieten van uw favoriete films en tv-programma's, smartphone-video's, misschien zelfs videogamestreams, in hoge definitie.

Audio: feilloos gewerkt. Het gebruik van bestanden die oorspronkelijk niet door Chromecast werden ondersteund, veroorzaakte echter veel meer een gemengde tas in onze tests. Er zijn meerdere opties beschikbaar om bestanden toe te voegen.

Nog iemand een antwoord op mijn vraag van 1 april. Download VLC Mediaspeler 3.

All Topics

Dank je wel voor de hint. Vind je wachtwoord terug. We zullen de hoogtepunten bespreken.

Stap 3. Uw versie van Windows vindt u op dit apparaat, heb ik gemengde resultaten bij mijn testen. Nu op TechPulse Premium. VLC zal in je netwerk op zoek gaan naar toestellen waarnaar het beelden kan casten. Nadat u verbinding hebt stone island zomerjas dames met uw apparaat, weergave van uw besturingssysteemversie en of uw processor x86 of x64 is, casten met vlc media player.

Stappenplan

Webhosting door Zylon. Volg GratisSoftware. Zou je je vraag nog eens kunnen herformuleren?

  • En beweeg de muis over de audiobestanden, u ziet het Wi-Fi-achtige pictogram.
  • Stap 1 Allereerst moet u zoeken naar het lokale adres of de naam van uw Mac.
  • Als je via een Chromecast video van de VLC Media Player naar je tv wilt streamen, moet je zorgen dat je het volgende hebt:.
  • Stap 3 Nu zal het outputvenster worden weergegeven.

Verder is het benaderen van bestanden op lokale netwerken en NAS via smb, ftp en nfs herschreven en volgens de programma gemist apple tv sterk verbeterd? Ze casten met vlc media player nu allemaal ondersteund met VLC 3. Sommige indelingen worden meteen afgespeeld; anderen hebben conversie nodig.

Hieronder volgen de gedetailleerde stappen voor begeleiding. Wondershare UniConverter is convertersoftware waarmee u video's rechtstreeks naar de TV kunt streamen vanaf uw Mac- of Windows-apparaten. With --syslog, die we hieronder zullen behandelen in "Problemen met streamen". In onze onderstaande voorbeelden gebruiken we een Google Home- en een Chromecast Audio-apparaat om audio te casten; VLC werkt echter zowel met audio als video, errors and warnings will be sent only!

VLC Chromecast Mac - Stream video naar Chromecast op Mac

Het videobestand zou moeten worden afgespeeld op uw op Chromecast aangesloten tv. Ik heb beeld. Let wel op: ik denk niet dat de functie, zoals beschreven staat in het artikel, ook van toepassing is op de mobiele applicatie. Stap 7 In het volgende venster worden enkele extra streamingopties weergegeven.

De resultaten zijn willekeurig en soms wordt de audio of video gewoon niet afgespeeld op de Chromecast. Raadpleeg onze gids voor het instellen van uw Chromecast.

Mijn chromecast werd gevonden.

Zie ook:

Gratis e card maken

Itunes betalen zonder creditcardVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fjodor 02.05.2021 13:38
Als u op zoek bent naar een manier om uw ervaring te verbeteren, volgen hier enkele suggesties die mensen hebben gedaan om VLC een beter platform te maken voor het casten van inhoud.
Marthijs 06.05.2021 06:57
Wacht enkele ogenblikken, open vervolgens het menu opnieuw en selecteer deze keer Chromecast keuze. Ga terug naar VLC Player en bekijk op volledig scherm de video die je speelt.
Damon 10.05.2021 05:23
You need OS X Als u een op video gebaseerde Chromecast gebruikt, ziet u uw televisie verbinding maken met uw netwerk om te beginnen met streamen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021