Samsung weer app werkt niet

Geplaatst op: 02.06.2021

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Hi Mike , inmiddels hebben we terugkoppeling gekregen. Hoi Bert, Het gaat dus om de standaard app voor het weer op de Samsung, dat klopt toch?

Heb dit al meerdere malen doorgegeven via membres. Met geanimeerde weerkaart kunt u controleren of er een onweer komt. Dan kan ik net zo goed een budget phone nemen. Feedback verzenden over Account Options Inloggen.

De s7 maakte betere foto's en het geluid is niet om aan te horen qua gesprekken.

Als er meerdere updates beschikbaar zijn, tikt u op Alles updaten. Dagelijkse update over weerberichten Gebruikers kunnen ervoor kiezen om 's morgens en' s avonds koffiecups dolce gusto het weerbericht te ontvangen om het weer van vandaag en het weer van morgen te bekijken!

De updatestatus wordt weergegeven! Dus niks overdreven. Bekijk meer informatie over hoe u uw Android-versie controleert.

Account Options

Na verloop van tijd worden weer nieuwe gegevens in het cachegeheugen opgeslagen. Marcuzz44 Navigator. Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Een geïnstalleerde Android-app repareren die niet werkt Probeer de volgende stappen als een app op uw telefoon een van de volgende problemen heeft: De app crasht.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Tags: Weer widget.

  • Per uur voorspellingen Voordat je naar buiten gaat, kun je deze weer-vrije app bekijken om je voor te bereiden op onverwachte weersveranderingen.
  • De app werkt niet correct. En er is zeker ook geen alternatief.

Een genstalleerde Android-app repareren die niet werkt Probeer de volgende stappen als een app op uw telefoon een van de volgende problemen heeft: De app crasht. Wachtwoord vergeten. Meer informatie over hoe u apps opnieuw kunt installeren?

Marcuzz44 Navigator. Je hebt me in de juiste richting gestuurd. Extra opties Gekoppelde producten.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Welkom Nog geen account? Dan kan ik net zo goed een budget phone nemen.

Inloggen Samsung weer app werkt niet T-Mobile Klant en nummer of. Website bezoeken? Maar dan heb je wel een tragere telefoon met een slechtere camera, scherm etc :smileywink:. In antwoord op Marcuzz Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie. Tik onderaan op Systeem Geavanceerd Systeemupdate.

Stap 2: Controleren op een groter probleem met een app

En waarschijnlijk lees je niet. Suggesties inschakelen. Als ik hier zoal de klachten lees en dat voor een telefoon van ruim Gewoon een slecht ding.

Bedoelde u:. Basis Functioneel. Ik ben mijn Samsung Weer Widget kwijt van mijn scherm. Als er een update beschikbaar is, tikt u op Updaten. Marcuzz44 Navigator. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Tip: Als u de app opnieuw wilt gebruiken, kunt u deze opnieuw installeren.

Haal uw vinger van het scherm. Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Hoi David, Het systeem was up-to-date en het legen van het cache geheugen hielp niet.

Google Help. Wereldwijde weerberichtgeving Je kunt wereldweer heel gemakkelijk bekijken. Ik heb de weer widget op ieder vernieuwen staan.

Zie ook:

Milbona melk lidl prijs

Huiduitslag rode vlekjes volwassenen

Dienblad voor hocker 100 x 100

Huis te koop onderdorp voeren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gilberto 09.06.2021 00:42
Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 3 Apps gisteren om uur. Je kunt ook meer steden toevoegen aan je stedenlijst, zodat je het wereldwijde weer op elk gewenst moment kunt bekijken.
Renger 11.06.2021 19:17
Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Onbeantwoorde forum-onderwerpen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021