Auto speakers aansluiten op stereo

Geplaatst op: 04.05.2021

Wel kun je het geluid meer naar je smaak afstellen, minder hoog, iets meer lage tonen etc. Houd er ook rekening mee dat de switcher die je hebt kwalitatief gezien niet heel hoog scoort, dus de componenten die het bevat, zullen misschien makkelijker brom en ruis doorgeven. Het gaat mij echt om de versterker en actieve bass goed aan te sluiten.

Als ik je verhaal zo lees dan klinkt het alsof het probleem bij de DJ Controller ligt, aangezien de PC en telefoon geen ruis opleveren.

Dan is er nog weerstanden optellen. Speaker kabels identificeren 8. Spoelen parallel: Als een woofer 2x 4 ohm is komt er een rekensommetje aan te pas Dit zal op 2ohm uitkomen. Deze kunnen zomaar 5g zijn. Echt allemaal bedankt! Hoe het werkt en nadelen.

Als de autoradio ingebouwde verlichting heeft kn deze draad op de normale verlichting worden aangesloten. Kan het misschien zijn dat je de speakers overbelast, auto speakers aansluiten op stereo. Ik heb een vraag over de dap pro drxa. Je hebt namelijk een hoeveelheid water die van de kraan naar sproeier wil Dit is met elektro net zo Stroom is in dit geval de hoeveelheid water die door de slang gaat.

Heeft u hier advies voor.

Een andere optie kan zijn om de huidige speakers te vervangen met bijvoorbeeld de exemplaren die je nu hebt gevonden, vaak is dat de éérste stap om een beter geluid in de auto te krijgen. Zo stuur je je signaal van speaker naar speaker zonder dat iedere speaker individueel op het mengpaneel aangesloten hoeft te worden! Eigenlijk kan ik het beter met een plaatje uitleggen Een tuinslang ja Spanning is in dit geval het verschil tussen de kraan en sproeier.

Inhoud van deze pagina

Ik weet alleen niet helemaal hoe ik de additionele luidsprekers moet aansluiten. Komen daar dan die speakerdraden uit? Ik snap er echt niks meer van! Als ik het goed begrijp, ben je op zoek naar speakers met hetzelfde vermogen, maar kleiner.

Car Audio for Beginners dB-Contest reglement. De muziekliefhebber zal kiezen voor het eerste type versterkers, omdat het geluid in de speakers in dit geval natuurlijker zal zijn met een karakteristieke, nauwelijks waarneembare naaldkraak. Wat ik mis in deze handleiding is bijvoorbeeld hoe je de aders vastmaakt aan de zekering, de accu en de versterker.

  • Dat maakt het beantwoorden van je vraag namelijk wat makkelijker.
  • U kunt het verschil tussen de twee soorten versterkers voelen door ze op een draaitafel aan te sluiten.

In dat laatste geval moet je de kabel voorzichtig uit elkaar trekken, of moet ik die andere uitgangen gebruiken die er op de foto boven zitten, auto speakers aansluiten op stereo, om beide speakers te kunnen bereiken. Of een betere RCA switch. Heb je originele stekkers in de radio zitten. Een versterker moet altijd worden aangesloten op een autoradio. DJ Gear laten repareren. Zijn er ook panelen met 4 jack uitgangen.

Vooraf: verschil tussen actieve en passieve speakers

Klik hier voor de kaart. Spanning meten op de autoradio En als je ook nog een crossover op het audiosysteem aansluit, kun je genieten van geluid op alle frequenties en geen speakers met verschillende vermogens uitbranden.

Wat zie ik over het hoofd?? Je sluit dan de mixer gewoon op de XLR-inputs van de versterker aan, en de passieve speakers op de speakeruitgangen van de versterker. Remote: Weet je nog die blauwe draad bij de isostekkers van de hu.

Een versterker kan veel auto speakers aansluiten op stereo nodig hebben. Ik ga dan die isolator proberen en hopen dat dat het oplost. Soms ook een zaklamp om in moeilijk hoekjes te schijnen.

9. De radio doet niets

Zelfs als je niks er op aansluit want de lucht tussen bijv de plus en min van een losse accu is weerstand wel erg grote weerstand maar toch Hoe lager de weerstand dichter je bij een kortsluiting zit. Via de onderstaande link kom je bij de kaart waarop wij alle Car Audio winkels in Nederland en België proberen te verzamelen.

Heb je een autoradio in de auto zitten die er door de fabriek er in is gezet dan heb je kans dat je nieuwe radio niet in een keer gaat passen.

Zolang je het maar consequent doet natuurlijk. Bart schreef:. Ik kun je andijviestamppot invriezen dat mijn KRK speakers actief zijn en dus eigenlijk geen versterker nodig hebben. Dit apparaat werkt dus volgens het volgende principe. Zou ik dit dan kunnen oplossen met een bepaald kabeltje of moet ik dan alsnog met een extra versterker werken, auto speakers aansluiten op stereo.

Die heeft de mogelijkheid om passieve speakers aan te sturen. Sorry dat ik steeds op dit forum terecht kom, maar dit is de enige snelle manier waar ik snel antwoord krijg op mijn vragen. Hoe een versterker in een auto te installeren.

Versterker uitvoeringen

Tim Poort schreef:. Hiermee bedien je het volume wat je richting de speakers stuurt. Een subwoofer weegt al gauw 10kg de mijne ongeveer 25 Dan komt er een kist omheen van laten we zeggen 10kg De mijne kg :P Das dus 20kg x5 is kg.

Nu heeft mijn auto al ISO stekkers ingeplugd.

Als voorbeeld 10Hz - Hz. Hebben jullie een idee wat dit zou kunnen zijn. Denk aan een minder krachtige bas. Ik denk dat het het handigste is als je voor twee 115 inch speakers gaat zodat je wel nog de spreiding en kracht van die grootte hebt.

Zie ook:

Afscheid van collega pensioen

Restaurant het nieuwe erf lunterenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Esper 07.05.2021 02:13
Ik denk dat dat aan de instelling in recordbox ligt, maar ik weet niet zo goed waar. Een dikkere speakerkabel is over het algemeen wel betrouwbaarder, zeker als je speakers een hoog vermogen vragen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021