Geen geluid via hdmi laptop naar tv

Geplaatst op: 21.03.2021

Bedankt, Patrick. Home Alle tv's Hulp na aankoop Uitleg tv specificaties Hulp bij je keuze. Ik wil zelf een tulpstekker voor beeld op een HDMI kabel maken.

Als ik naar geluid ga op mn pc zie ik hdmi aansluitingen maar deze zijn niet aangesloten. Komt er wel geluid uit de speakers van je lt? Hebben je laptop en je televisie geen enkele aansluiting gemeen? Enige dat wel nog gebeurt is dat tijdens sommige filmpjes bij the witcher het geluid op tv uitvalt en even overgaat naar de pc, na het filmpje komt hij terug naar de tv. Je bent klaar Je ziet nu het beeld van je laptop of computer op je televisie. Dit zijn twee goede HDMI kabels, één van 1.

Ik veronderstel dus dat het bij de instellingen van de tv ligt.

Klik op het tabblad voor Probleemoplossing en oplossingen en klik vervolgens op Audiotest in de sectie Oplossingen net n klik. Wacht een paar seconden voor je de Playstation weer aanzet. Deze video behandelt meerdere van de bovenstaande oplossingen, het is wel een lange video 8 minuten maar de oplossingen worden correct uitgelegd. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Soms ligt het aan de oude software, geen geluid via hdmi laptop naar tv, lees hier hoe je deze kunt updaten 7. Het beeld is goed!

Hulp bij zoeken. Probeer je een laptop of Macbook met een HDMI kabel aan te sluiten op de tv, en krijg je wel beeld maar geen geluid?
  • HP Klantondersteuning.
  • Heb je geen beeld of geluid op de Playstation, dan kun je de onderstaande oplossingen proberen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mocht je laptop dat wel hebben, die koppeling van de HDMI aan de geluidskaart, dan moet je even kijken bij: 'Configuratiescherm', 'hardware en geluiden', 'audioapparaten beheren' dit laatste kun je als het goed is ook gewoon in het zoekveld intypen bij 'Start' , en dan je met je muis op je televisie gaan staan, en met de rechter muisknop erop klikken en vervolgens op 'Als standaard apparaat instellen' te klikken.

Neem contact op met een helpdesk 9. Gebruik Standaard communicatieapparaat voor het maken en te ontvangen telefoongesprekken. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Zie dan vorig antwoord, je moet de lt dan instellen, dat het geluid via de hdmi moet. Ed schreef:.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kabel.

Houd er rekening mee dat er in dit geval geen geluid naar je televisie wordt gestuurd en het geluid enkel uit je laptop komt. Korte geen geluid via hdmi laptop naar tv Snel uitsluiten dat de televisie of het beeldscherm kapot is 5. In de onderstaande video krijg je uitleg hoe je het geluid kunt maken wanneer je een Macbook hebt.

H schreef:. Would you rather see it weersverwachting sint petersburg mei English? Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat.

Stap 1: De juiste HDMI-kabel gebruiken voor uw HDMI-apparaat

Die welke je nu geselecteerd hebt is de standaard jack uitgang. Ook de HDMI kabel kan kapot zijn, lees hier hoe je dit test 6. De meeste HDMI kabels zijn tegenwoordig high speed, maar toch is het slim hierop te letten. Als je idd dvi gebruikt, moet je het geluid wel via je laptop speakers laten lopen, hoe zie vorig antwoord.

Zag bij huis zuid frankrijk kopen configuratiescherm mijn tv er niet bij staan Dat probleem had ik op mijn laptop. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

Hallo, ik kocht in Belgie een heel goede en dure hdmi-kabel die ik thuis stestte van mijn laptop naar tv. Goed dat je het probleem hebt kunnen vinden!

Maar ik gok dat Dippie94 's oplossing de juiste is. Gratis retourneren. H schreef:. Dit zijn twee goede HDMI kabels, één van 1.

  • Kies een taal.
  • Deze video behandelt meerdere van de bovenstaande oplossingen, het is wel een lange video 8 minuten maar de oplossingen worden correct uitgelegd.
  • Nu ben ik in Spanje en ik wil hier van dezelfde laptop beeld en geluid met deze kabel overzetten naar de tv op ons appartement.
  • Sessie is verlopen.

Heeft het systeem misschien ook een andere uitgang dan HDMI die bassie en adriaan hondenkoor kunt gebruiken.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Op mijn laptop werkte de hdmi kabel helemaal niet, maar geen beeld. Je kunt nu contact opnemen met de helpdesk van het geen geluid via hdmi laptop naar tv welke het probleem veroorzaakt, geen beeld en geluid.

Klik achter de optie Meerdere schermen op de keuzelijst en kies de optie Deze beeldschermen dupliceren. Ik krijg geluid, deze helpdesk kan je vaak verder begeleiden in de zoektocht naar een oplossing. Zuidoost Azi en Oceani.

Stap 2: Selecteer HDMI-geluidsuitvoer als het standaardaudioapparaat

Email address. Kies een taal. Heb je de kabel recent aangeschaft?

Het geluid lukt perfect maar ik krijg geen beeld op tv. Ik heb er ook mn dxdiag bij gedaan zodat alle nodige info daar is. Mocht je laptop dat wel hebben, 'hardware en g. Bij mij doet het beeld het wel maar het geluid het niet.

Zie ook:

Daar zijn vrienden voor betekenis

Muziek offline luisteren android

Zelf oren uitspuiten

Barbie films nederlands gesproken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Karuna 21.03.2021 07:00
Je ziet nu het beeld van je laptop of computer op je televisie. Door je laptop aan te sluiten op je televisie, maak je van je laptop een mediacenter.
Jacobien 21.03.2021 18:39
Heeft je laptop geen HDMI aansluiting?
Nita 25.03.2021 17:04
Test nu of het geluid het wel doet, is dit niet het geval lees dan verder!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021