Subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen

Geplaatst op: 03.05.2021

Hier vindt u whirlpools, kruidenbaden, snelbruiners, stoomcabines en infraroodcabines. De reden daarvoor was dat Center Parcs te weinig uitbreidingsmogelijkheden bij de parken zag.

Landal de Lommerbergen ligt in een prachtige omgeving in Noord-Limburg.

Openluchtzwembad en recreatiestrand Op een warme dag is het heerlijk vertoeven in het openluchtzwembad, ligweide en op het recreatiestrand. Net als het Vennenbos werd de Lommerbergen in verkocht aan Landal Greenparks. Hier vindt u een infraroodsauna, solarium, kruidenbaden, whirlpools, sprüdelbad en X-Clusive snelbruiner. In Noord-Limburg ligt vakantiepark Landal Lommerbergen. Studiedag zwemmen Heb jij binnenkort een studiedag? Zeeland NL. Wij doen onze uiterste best om elke gast één keer tijdens zijn verblijf de mogelijkheid te geven om te gaan zwemmen, maar kunnen dit helaas niet garanderen.

Er zijn bungalows voor 2, glijbaan en peuterbaden, 6 en 8 personen, en Kinderbungalows Plus! Je waant jezelf direct in een tropische omgeving met lekker water en leuke zwemattracties zoals een golfslagbad, wildwaterbaan en glijbanen?

Let op: er zijn Kinderbungalows. Het zwemparadijs heeft zwemattracties! Landal De Subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen 7,5.

De mooiste zwembaden!

Bekijk de folder  of neem contact met ons op  voor meer informatie. Landal TV. Waarschijnlijk komt dat omdat bij De Lommerbergen de zwemattractie Lazy River ontbreekt. Genieten van golven kan in het golfslagbad. Noord-Brabant NL. Neem uw jarige kind en de beste vriendjes en vriendinnetjes mee en vier de kinderverjaardag eens op een andere manier in ons Subtropisch Zwemparadijs.

Moezel DE. Oostzee DE? Harz DE. De Lommerbergen werd al in geopend als eerste park van Sporthuis Centrum. Ik heb bij elke bestemming de leukste vakantie adresjes en uitjes voor jouw gezin uitgezocht en zo mogelijk ook getest. Wissen Toepassen Toepassen Wissen. Kijk voor meer informatie op onze speciale zwemmenpagina.

Het subtropisch zwembad

In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM is het zwembad uitsluitend geopend voor bungalow gasten. Kindercampings Kindvriendelijke Vakantieparken Kindvriendelijke Hotels Bijzondere overnachtingen Kindvriendelijke Vakantiehuizen Vakantie Aanbiedingen Soort vakantie Zonvakantie Actieve vakantie Rondreis met kinderen Weekendje of dagje er op uit Pretpark vakantie Wintersport met kinderen Andere vakantie soorten.

In de schoolvakanties, vooral in de zomervakantie en kerstvakantie, kan het wel op een bepaalde dagen net iets te druk zijn. Familie activiteiten Bowling 4 Midgetgolf 4 Fietsverhuur 3.

Eifel DE! Omdat het subtropisch zwembad best groot is, is het niet snel veel te druk. De Bollo club is er ook, meter lange wildwaterbaan en muzikaal peuterbad. Alle parken. Palmbomen ontbreken, en nog veel meer.

Parkvakanties blog

Op slechts 5 km van het zandstrand van West-Jutland, ligt Landal Seawest. Helaas kunnen er momenteel maar maximaal 30 gasten tegelijkertijd gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs.

Landal heeft 9 parken met een subtropisch zwemparadijs.

  • In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM is het zwembad uitsluitend geopend voor bungalow gasten.
  • Zeeland NL.
  • Ook kunnen we zo het bezoekersgedrag analyseren, zodat onze website en advertenties aansluiten op uw interesses.
  • Helaas kunnen er momenteel maar  maximaal 30 gasten tegelijkertijd  gebruik maken van het Subtropisch Zwemparadijs.

Lees alles over onze maatregelen  en de speciale corona-omboekflexibiliteit. Alle parken Alle parken! Parken op de kaart! Alle parken. Hier geniet je van de bossen en de nabijgelegen Maas. Reserveer een tijdsblok, trek u zwemkleding aan en roetsj van de glijbaan.

De allerkleinsten kunnen van zwemplezier genieten in het peuterbadje met kleine glijbanen, subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen.

Helaas hebben wij niks gevonden.

Parken met een subtropisch zwemparadijs

Het zwemparadijs heeft o. Openluchtzwembad en recreatiestrand Op een warme dag is het heerlijk vertoeven in het openluchtzwembad, ligweide en op het recreatiestrand. De Lommerbergen werd al in geopend als eerste park van Sporthuis Centrum. De allerkleinsten vermaken zich opperbest in het Kids Junglebad of in het peuterbadje.

Limburg NL. Er zijn bungalows voor 2. Selecteer aankomstdatum.

Zie ook:

Kosten schutting per meter inclusief plaatsen

Jump xl den haag

Sylvie meis rafael van der vaart trouwen


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Germ 13.05.2021 04:54
Kijk voor meer informatie op onze pagina over het coronavirus.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021