Originele iphone lightning kabel

Geplaatst op: 08.05.2021

Het is belangrijk dat jouw oplaadkabel dit certificaat heeft. Oplader Apple Lightning - 12 Watt - 2 Meter.

Belkin Belkin Apple iPhone Lightning naar 3. Computer kabels. Voor de prijs is de duurzaamheid van de kabel minder, aangezien deze relatief snel slijt. Deze licentie houdt in dat de Lightning aansluiting is goedgekeurd door Apple, zodat je zeker weet dat deze kabel ook na een software update nog steeds werkt.

Muziek beluisteren waar je ook bent Met een enkele kabel die jouw iPhone verbindt met de 3,5mm-aansluiting… Meer.

Gaan jouw kabels ook regelmatig kapot, originele iphone lightning kabel. De kabel heeft vergulde connectoren voor betrouwbare gegevensoverdracht? Ik ging het internet op en vond meer mensen die met deze vraag zitten oa op het iCulture forum.

Bekijk alle accessoires. Apple Lightning kabels die Vandaag Bezorgd wordt via Select. Multilaadkabel met Apple licentie Deze 3-in-1 oplaadkabel heeft een MFi-certificaat.

Zo kun jij eenvoudig je toestel synchroniseren en updaten. De kabel kan er op de beide manieren ingestoken worden aan de kant van de iPhone of iPad. Apple gecertificeerde kabel De kabel is gecertificeerd met een MFi-certificaat.
  • Voor de smartphone gaat het om een 5 Watt oplader, de tablet maakt gebruik van een 10 Watt oplader.
  • Bekijk reviews.

Betrouwbare Lightning kabel als iPhone oplader

Apple Lightning kabels van 2 tot 3 meter lang. Kabeltje nu een paar weken in huis en mijn iPhone heeft soms problemen om hem te herkennen. Dan is deze… Meer. Bovendien werkt dit product ook na een update van het besturingssysteem.

Adapter Reis Set voor Apple. Het maakt dus niet uit wat de boven- en onderkant van de kabel is, de aansluiting past altijd. Dan is deze blauwe Lightning kabel ideaal voor jou.

  • Beoordeling per onderdeel Kwaliteit. Toon: 6 16 24 48 96 per page.
  • Ook heb je met een koperen kern een minder grote kans op kabelbreuk. Met deze kabel kan je dan ook veilig je iPhone opladen zodat je de volgende dag je iPhone kunt gebruiken.

Daarnaast is dit exemplaar geschikt om foto's en video's van je telefoon of tablet naar de computer over te zetten. Het grote voordeel daarvan. Speciaal ontwikkeld door Apple. Bekijk dan onze cookiepagina Sluiten. Bekijk volledige omschrijving.

Productinformatie

The website is in Dutch. Dit Made For iPhone keurmerk verzekert dat jouw kabeltje blijft werken na software updates. Daarnaast kun je de oplaadkabel met een adapter in het stopcontact stoppen om je iPhone snel op te laden.

Je kunt standaard rekenen op 6 maanden garantie en meer dan

Toon: 6 16 24 48 96 per pagina? Login of maak account. Het product zal je telefoon niet beschadigen en bovendien blijft de kabel werken na een software update! Apple Lightning naar Jack 3. Incharge inCharge 6 4.

Aanbevolen combinatie

Opladers voor Lightning. Het is inderdaad een kabel; deze kan men hoe praktisch dan ook in de telefoon steken. Gebaseerd op reviews. Door een uitgebreide productcontrole met speciale apparaten kunnen wij garanderen dat de kabels gecertificeerd zijn.

Computer Deze Lightning kabel is door Apple gecertificeerd en laadt veilig en snel je telefoon op door verbinding te maken met je laptop of een andere USB poort. Deze kabel heeft originele iphone lightning kabel pinnetjes op de aansluiting die in je telefoon gaan en is daarmee zeer compact. Apple Lightning naar USB. Ik heb nu een kabel svr camping in markelo Apple en een stekker van Apple!

Bekijk alle plus- en minpunten. Let op: wil je een kabel voor snelladen. Voor welke Apple producten werkt deze Lightning kabel, originele iphone lightning kabel.

Waarom GSMOplader.nl:

Alle originele Lightning Opladers hebben wij in ons aanbod tegen de scherpste prijzen. Hierdoor werkt deze kabel net zo goed als een originele oplader van Apple. Computer kabels. Materiaal : Kunststof standaard - 1 m.

Daarnaast is deze oplader geschikt voor de iPod Nano 7e generatie en iPod Touch 5e en 6e generatie. De Apple Lightning kabel is in speciaal ontworpen voor Apple producten. Helpdesk: Naast de opladers kun je bijvoorbeeld een verloopstukje van micro-USB naar Lightning kopen.

Zie ook:

Last minute ingerichte tent frankrijk

In een groen groen knollenland akkoorden

Rijnzate alphen aan den rijn

Bontjas dames zwart zara

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bernou 11.05.2021 17:58
Indien u de telefoon slechts voor esthetische redenen heeft aangeschaft kunt u zich de aanschaf van de kabel besparen.
Milton 15.05.2021 11:26
Hierdoor werkt deze kabel net zo goed als een originele oplader van Apple. Thuisladers Thuisladers
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021