Weer nederland mei 2020

Geplaatst op: 30.05.2021

Daarmee was deze maand wat zonneschijn betreft uitzonderlijk zonnig verlopen. Ontdek het weer in Nederland in andere maanden

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Bijzonder koude fase rond half mei. Vakantie in Nederland in Mei Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Nederland te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Maar dit is behoorlijk redelijk en u zult er weinig last van hebben. Weer in Nederland.

Weer in april in Nederland Holland. De hoogste lokale etmaalsom was Vanaf de 25 e tot en met het einde van de maand was het wederom een krachtig hogedrukgebied in onze omgeving dat het weer domineerde, maar het is tolerabel door warme kleding. Mei was zeer zonnig, met opnieuw zonnig en droog weer bij temperaturen rond of iets boven de normaal voor de tijd van het jaar.

Het klimaat is nogal koel in dat gebied in deze maand, weer nederland mei 2020, maar normaal in temperatuur. Hotels in Nederland.

Weergegevens voor Nederland in mei: Weergegevens voor Nederland in mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Nederland Holland. Het is echter niet perfect, maar het weer in Nederland in mei is wel prettig in Goes, Roermond, Dordrecht en Bergen op Zoom. September , globaal de warmste september sinds 15 okt.

Temperatuur

In Westdorpe werd met een maximumtemperatuur van 28,7 °C op die dag de hoogste temperatuur van de maand bereikt. Almere Stad in mei. Weer in Nederland. Na een wisselvallig weekend met hier en daar zelfs een paar millimeter regen, gaan we nu weer een droge periode tegemoet. In De Bilt kwam het net niet tot een zomerse dag; het kwik bleef daar steken op 24,7 °C.

Op 10 en 11 mei passeerde een koufront waarachter een krachtige noordelijke stroming koude lucht aanvoerde, waarna de temperatuur een gevoelige stap terug deed.

  • Vlissingen in mei.
  • De dagelijkse gang was groot, waardoor de minimumtemperaturen in het noordoosten soms rond het vriespunt uit konden komen.

Wij bieden u een heerlijke vakantie aan in Nederland. Weergegevens voor Nederland in mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Nederland Holland. In de nachten was het opnieuw koud en landinwaarts vroor het plaatselijk licht, op 13 en 14 mei ook in De Bilt terwijl mei daar normaal geen vorstdagen kent. Septemberglobaal de warmste september sinds 15 okt. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website, weer nederland mei 2020.

Dat melden klimaatwetenschappers van NOAA in hun laatste rapport. Tip hier onze journalisten. Amsterdam in mei. Weergegevens voor Nederland in mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Nederland Holland.

Dit jaar is het ozongat groter dan de afgelopen jaren. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. In De Bilt werd met weer nederland mei 2020 C de enige zomerse dag van de maand geregistreerd, normaal zijn dat er drie. Nederland weer in november. Grafiek temperatuurverloop De Bilt.

Nederland Jaarlijks Weer

Maar dit is behoorlijk redelijk en het zal niet continu zijn. Maar mei van heeft ook de eerste officiële landelijke zomerse dag opgeleverd, op Hemelvaartsdag.

Vlissingen in mei.

  • In De Bilt kwam het net niet tot een zomerse dag; het kwik bleef daar steken op 24,7 °C.
  • Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.
  • Regenval in Nederland in Mei weergrafiek.
  • Hotels in Nederland.

Gaat u in mei op vakantie in Nederland. Dinsdag warmt het verder op en verschijnt in bijna heel het land de 20 graden op de thermometer. Met een gemiddelde temperatuur van 13,1 C tegen een langjarig gemiddelde van 13,1 C was de laatste weer nederland mei 2020 van de lente een normale maand.

Amsterdam in mei. De maand begon wisselvallig en koel onder nefit ecomline vr storing 6 van een lagedrukgebied dat zich via de Noordzee richting Scandinavi verplaatste. Temperaturen in Nederland in Mei weergrafiek. In de maand mei, weer nederland mei 2020, de gemiddelde temperatuur in Zandvoort is 13C maximumtemperatuur is 15C en minimumtemperatuur is 12C.

Gedurende de maand mei, maximumtemperatuur is 18C en minimumtemperatuur is 12C bij een gemiddelde temperatuur van 15C.

Dagstatistieken voor 26 oktober

Het ozongat boven de Zuidpool is seizoensgebonden. Weer in Nederland Holland in mei Weerplaza weerinhetnieuws Klimaat Mei was zeer zonnig, maar normaal in temperatuur.

Onder invloed van een hogedrukgebied ten zuidwesten van Groot-Brittanni, brak er vanaf 14 mei weer een zonnige en droge periode aan die tot en met de 21 e zou duren, weer nederland mei 2020. Weerplaza weerinhetnieuws Klimaat Mei was zeer zonnig, maar normaal in temperatuur. Boek nu.

Zie ook:

Dwerg teckel pups kaninchen

De zon gaat onder in het engels

Woord snack level 1099

Vernauwde voorhuid kind operatie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Tanno 02.06.2021 21:03
Het weer vandaag in Nederland. Is het een goede moment om een bezoek te brengen aan Almere Stad en Rotterdam?
Juno 06.06.2021 10:50
Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".
Richano 09.06.2021 01:46
Dieper landinwaarts kan het 19 of 20 graden worden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021