Hoe bereken je de framehoogte van een fiets

Geplaatst op: 01.05.2021

Of kom langs bij jouw  Gazelle-winkel  of in één van onze  Experience Centers. Pak een rolmaat en een rekenmachine Trek je schoenen en sokken uit.

Help mij zoeken. Kies dan de kleinste van de twee maten. Cookie instellingen. Vanaf 28 inch is een fiets geclassificeerd als "fiets voor volwassenen", 24 en 26 inch fietsen zijn jeugdfietsen. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Met deze "binnenbeenlengte" kun je de juiste framemaat berekenen.

Deze hoogte meten we vanaf het hart van de trapas, tot aan het punt waar de zadelpen uit het frame komt! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bij Bob in laagjes kun je je ook altijd laten hoe bereken je de framehoogte van een fiets over de perfecte framemaat voor jouw fiets en fietsen testen.

Hoe bereken ik mijn ideale fietsmaat. Heb je een Gazelle-fiets van of later, dan vind je het framenummer bij de trapas van je Gazelle-fiets. De kracht die je op de pedalen uitoefent zal efficinter omgezet worden in energie.

Vergelijk fietsen.

Framemaat mountainbikes berekenen

Persoonlijk advies over je fietsmaat Het bepalen van de fietsmaat is niet gemakkelijk. Bij een frame die te groot is zul je sneller zadelpijn en huidirritaties krijgen en bij een te klein frame zul je sneller vermoeid zijn en minder effectief fietsen.

Koop in ieder geval geen fiets op de groei, want het is belangrijk dat jouw zoon of dochter met vertrouwen op de fiets stapt. Ga rechtop staan en druk je met een rechte rug tegen een muur 3.

Selle Royal Freedom fietszadel. Ga met je rug tegen de muur staan met je voeten 20 cm uit elkaar. Kom je er niet uit?

Framematen fiets. Dit is de binnenbeenlengte om je framemaat van je fiets te berekenen Als je deze lengte in cm nu vermenigvuldigt met 0. Copyright Accell Nederland B. Zo weet u direct welke maat u moet hebben. Met de inchmaten wordt de maat van de wielen bedoeld.

Welke fietsen zijn geschikt voor u?

Eén van de manieren om uw framemaat te berekenen is via de formule:  binnenbeenlengte x 0, Home Framemaat fiets opmeten. Alleen dan heb je de perfecte fietshouding en zit je veel lekkerder op je fiets.

Alles wissen Vergelijken. Framemaat fiets bepalen Wil je weten welke framemaat fiets je moet hebben voor jouw lichaamslengte. Ortlieb Blixum Thule. Deze is afhankelijk van de breedte van je schouders? Fietsenwinkels Vind je fietsenwinkel.

Jouw fietsmaat berekenen in 1 2 3

Trek uw schoenen uit, dit moest u doen omdat in sommige schoenen een verhoging zit. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Daarna meet je je binnenbeenlengte vanaf je voeten tot aan je lies.

Bij akkoord geef je toestemming voor het gebruik van de ingestelde cookies op onze website. Zet je hielen 20 centimeter uit elkaar 4. Fietssloten Fietshelmen Fietsverlichting.

Je weet nu je binnenbeenlengte in centimeters. Om de perfecte zadelhoogte te berekenen, Framemaat fiets bepalen Wil je weten welke framemaat fiets je moet hebben voor jouw lichaamslengte. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser, hoe bereken je de framehoogte van een fiets. Hoe zit dat met je stuur. Framemaat fiets berekenen aan de hand van je lichaamslengte De framemaat van je fiets kant en klare vitrage hema je berekenen aan de hand van je lichaamslengte?

Framemaat stadsfiets, elektrische fiets en hybridefiets berekenen

Fietsen met de juiste framemaat Je fietst pas écht lekker op een fiets met de juiste framemaat. Je kunt dan 45 minuten al je vragen stellen, je framemaat laten bepalen en fietsen testen op basis van jouw voorkeuren.

Dit is een handig hulpmiddel om de maat van een kinderfiets altijd vermeld in inchmaten te zoeken.

De eerste vragen die je jezelf stelt zijn natuurlijk: Hoe kan ik mijn fietsmaat bepalen. Zo bereken je dus je framemaat? Je kunt deze framehoogte als uitgangspunt nemen voor je nieuwe fiets.

Zie ook:

Hoe lang leeft een cavia

Tattoo arm man small


Samsung reparatie den bosch

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021