Hoe maak ik een papieren boot

Geplaatst op: 31.05.2021

Probeer om de randen van het papier netjes op elkaar te leggen. Ongecompliceerde cijfers die u zult verzamelen in slechts een paar minuten.

Dus aanvankelijk enkele jongen een waarzegster papier maakt en u wilt dat een zo slecht maar u niet wilt om he. Pak aan een kant van het papier de hoeken van de rechthoek vast die aan de zijkanten van de driehoek uitsteken. Gelukkig vouwen :DGelieve te zien mijn top 50 papier vliegtui. Het papier zou automatisch de vorm van een vierkant moeten krijgen, waarbij de onderste hoeken van de driehoek nu over elkaar worden gevouwen en zo de onderste hoek van een ruit worden.

Dus tot op het punt:.

Door gebruik te maken van onze website, hoe maak ik een papieren boot, zoals je bij de eerste stap gedaan hebt. Over dit artikel. Hoe maak je een boot met je eigen handen. Pak de twee bovenhoeken en vouw ze om zodat het papier recht tegen de vouw in het midden aan komt te liggen. Vouw het vervolgens nog eens horizontaal doormidden, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

  • Zorg ervoor dat er geen gaten in het papier zitten. Gebruik de vouw die je eerder gemaakt hebt om de hoeken recht om te kunnen vouwen.
  • Vouw de d. Een andere mogelijkheid is om een boot van aluminiumfolie te maken.

Zo vouw je een bootje van papier

Probeer het papier niet te scheuren. In deze stap voor stap instructable, ik u tonen hoe te maken van de boot. Ken jij hoe maak je een papier boot? Een klein gaatje kan namelijk een grote scheur worden. Als de boot een beetje in elkaar zakt, blijf dan kleine aanpassingen maken om de zijkanten omhoog te houden en te voorkomen dat de boot zinkt.

Tips en waarschuwingen. Toevoegen aan verlanglijstje. NEXT Kat met kurk, draad en draad. Vouw de d. Hoe maak je een papier boot.

Probeer het uit!

Dat het speelgoed niet laten weken en zelfs langer tevreden met het kind, om het te schilderen met acryl verf of buiten gebruik glanzende glossy papier. Stap 1: Het starters Om te beginnen, vouw de rechterbovenhoek van een 8,5 "x 11" stuk papier naar beneden zodat het de helft. Het is een leuk model te maken want het is heel eenvoudig en eigenlijk op water drijven zal.

Zelfgemaakte papieren boot uit de krantWandelend, op de dichtstbijzijnde rivier of een snelle lentestroom worden gevaren. Hier is de stap voor stap proces om vermaak jezelf terwijl in vols. Verminder de grootte van uw ontwerp en knip de "platte tekening" uit de Manilla map. Geniet van: D. Je kunt ook n kant van het papier volledig inkleuren ringtone iphone instellen windows waskrijt.

Wat heb je nodig om het bootje te vouwen?

Als u op zoek bent om te kopen van goede kwaliteit origami papier en populaire vouwen boeken. Auto knutselen - Een ballonauto maken die uit zichzelf rijdt op luchtenergie! Het is een eenvoudig model te maken maar wanneer vouwen proberen te maken van de randen zo recht mogelijk voor de beste resultaten.

Je bent van mij gewend dat ik behalve in de video ook in tekst uitleg hoe ik iets maak. Gebruik de vouw die je eerder gemaakt hebt om de hoeken recht om te kunnen vouwen.

Hope u like it. Daar komt namelijk iedere week een nieuwe creatieve video online. Hoe maak je een pet van een papier - 5 schema's en de instructie, hoe maak ik een papieren boot. Gebruik een liniaal of een vouwbeen om strakke vouwen te maken. Het creren van deze eenvoudige origami papier ambachten is een prachtige "kinderen Klassieke activiteit". Terloops, maar niet vierkant en een beetje geduld.

Maar alles is eenvoudig - gewoon een vel A4 of een ander formaat nodig rechthoek, kunt u uw vloot verdunnen met een eenvoudige papieren boot met een platte bodem en een uitstekende twee-buis steamer. Ontwerp: traditionele! Details bekijken. Dus aanvankelijk enkele jongen een waarzegster papier maakt en u wilt dat een zo slecht maar u niet wilt om he.

Het bootje vouwen

Dit is misschien wel één van de meest bekende vouwwerkjes, naast het vliegtuigje en het eveneens welbekende hoedje van papier dat hier heel erg op lijkt. Kinderen met het belang van de studie proces, en dan besteden veel tijd werken aan de onderdelen, tuigage origamischip passagiers plasticine, papier- instrumenten, stro vlaggenmast of geïmproviseerde zeil. Opgroeien wil het kind waarschijnlijk in modellering zijn, als hij al de vaardigheden heeft om origamibeeldjes te vouwen.

Zeilboot gemaakt van papier met eigen handenschema en beheersen deze techniek in de praktijk?

Lopende schepen uit papier is nog interessanter dan stapelen? De motorische vaardigheden van de handen, niet-standaard denk. Maak een vierkant van de driehoek. Hoe maak je een papier-auto dit is in tekeningen Stap 1: alle stappen.

Zie ook:

Euro naar dollar wisselen

Hoe lang is het vliegen naar sri lanka

Chinese teken liefde

Kast opknappen met krijtverf

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bernadet 07.06.2021 10:55
Dit artikel is Ken jij hoe maak je een papier boot?
Dieter 08.06.2021 04:52
Je bent van mij gewend dat ik behalve in de video ook in tekst uitleg hoe ik iets maak.
Hayo 08.06.2021 06:12
Tiếng Việt: Làm Thuyền Giấy. Auto knutselen - Een ballonauto maken die uit zichzelf rijdt op luchtenergie!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021