Samsung smart tv wel geluid geen beeld

Geplaatst op: 02.06.2021

Selecteer de  Taal  en klik op  OK. Ontvanger resetten - Humax C.

Welke van de drie mediaboxen heb je? Er is een probleem met de apparatuur. Wanneer bijvoorbeeld de kabel van je Blu-ray speler naar de HDMI 1 ingang van je tv loopt, zoek je die op met de afstandsbediening. De fabrieksinstellingen van de mediabox worden nu hersteld. Tijdens de installatie kan gevraagd worden om een  netwerk  te kiezen. Idem met fysieke winkels zoals mediamarkt, vandenborre

Mijn TV geeft geen beeld meer. Ja, ik zie een menu? Kies dan voor  Ziggo. Op 1 zit onze digibox, op 2 onze chromecast. Het kan gebeuren dat je tv geen beeld geeft doordat er andere HDMI apparaten aangesloten zijn.

Waar deze knop precies zit op je afstandsbediening verschilt per tv. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

Geen beeld oplossen in 6 stappen

Wij adviseren je te kiezen voor de optie:  Ja aanbevolen. Dit is geen reden voor paniek, want meestal is de oplossing erg simpel. Instellen op de juiste bron. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Volg eerst de stappen in dit artikel. Rare is dat er wel geluid is.

Herstart je televisie.

  • Duidelijk toch? Vul nogmaals de  Pincode  in.
  • Als ik het in de winkel bestel komt het volgende week toe en geraak ik daar niet tot volgende vrijdag. Klik op de link om de resetprocedure van je televisie te bekijken.

Vul de  Pincode  in. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Stel je vraag op de Ziggo Community of neem contact op met onze Klantenservice. Heb je al een account. Koppel deze dan even los zodat er geen HDMI apparaten meer verbonden zijn met je tv.

Wat zie je precies op je televisie?

Verstuur Terug naar overzicht. Hierbij foto van sticker! Nee, het beeld blijft zwart. Laatste versie is

Bedoelde u:! Samsung smart tv wel geluid geen beeld doe je als volgt:. Het kan gebeuren dat je tv niet meer staat ingesteld op juiste bron. Het opstarten van de mediabox duurt dan wel ongeveer 10 seconden langer. Druk deze knop vaker in of gebruik de pijltjestoetsen om naar de juiste bron te schakelen.

Voor zover ik nu al ben: - Het probleem: bij beide HMDI poorten krijg ik wel geluid, maar geen beeld zwart scherm. Contact Laten we het samen verder oplossen.

Antwoorden

De prijs van een reparatie hangt af van de constatering van de monteur. Bij elkaar is dat best veel. Selecteer hierna  Zenders Zoeken  en druk op  OK.

Rare is dat er wel geluid is. Als ik vervolgens de tv van de stoom haalde en weer aan zette ging hij ballenbak rotterdam zuid normaal.

Het ging mij hier alleen maar even om een code check. Zoek in plaats daarvan naar! Laatste versie is Probleem opgelost!!. Heb je de standaard pincode ooit gewijzigd en weet je je pincode niet meer. Stap 1: gaat de televisie aan.

2. Herstart de tv-ontvanger

In dit scherm maak je een keuze voor de energiestand van je ontvanger. Selecteer  Volgnd  en druk op  OK. Het kan gebeuren dat je tv niet meer staat ingesteld op juiste bron.

Verwijder eerst de oude kabel en zet beide apparaten dan pas uit. Tijdens het opzoeken van garantie voor de TV, en brief met uitleg t. Op ongevraagde privberichten ontvang je geen reactie.

Zie ook:

Omwisselen euro naar zwitserse frank

Bruin slijm verliezen na strippen

Winkel van sinkel venray openingstijden

Begroting in het engels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Pietro 04.06.2021 16:40
Dit doe je als volgt:.
Souhaila 06.06.2021 14:02
Weet iemand een oplossing of wat er aan de hand jan zijn?
Israe 06.06.2021 15:15
Welke van de drie mediaboxen heb je? Dit duurt ongeveer 2 minuten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021