Studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov

Geplaatst op: 31.05.2021

Laad dus geen apart kortingsproduct of een ander abonnement op je kaart. Het studentenreisproduct blijft voor je klaarstaan zolang je er recht op hebt.

Reis je in je kortingsuren met de trein en stap je over van de ene naar de andere treinvervoerder? Let op: Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis vrij of met korting maakt. Deze drie mensen mogen dus met korting reizen. Dan heb ik zelf geen bewijs meer. Bij het instappen, check je in. Sommige producten conflicteren met het studentenreisproduct. Heb je een vervangende kaart aangevraagd en is je reisrecht al ingegaan, maar had je jouw studentenreisproduct nog niet op je oude kaart geladen?

Dan ontvang je het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct niet automatisch. Drie tot vijf werkdagen na aanvraag staat de wissel voor je klaar op de ophaalautomaten, studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov. Dit is een persoonlijke OV-chipkaart! Probeer het nogmaals bij een andere ophaalautomaat. In deze mail staat ook het referentienummer en een wachtwoord? Het studentenreisproduct staat dan binnen twee tot vier werkdagen na ontvangst van je kaart voor je klaar op de ophaalautomaten.

Als je een verblijfsvergunning gebruikt, moet je ook de achterkant van dit document kopiëren of scannen! Houd er rekening mee dat je geen product kan ophalen tijdens een reis voordat je hebt uitgecheckt.
  • Geef, zodra je verhuizing vaststaat, je nieuwe adresgegevens door aan:. Er staat een verkeerd studentenreisproduct voor mij klaar op de ophaalautomaat.
  • Klik hier om de dichtstbijzijnde ophaalautomaat te vinden. Dien je aanvraag online in via www.

OV bij jou in de buurt

Mag mijn kaart zonder mijn toestemming worden geblokkeerd? Staat er na een week nog geen stopzetdatum op www.

Reis je in je vrij-reizen periode, dan wordt je vrij-reizen product herkend en reis je hierop. Heb je het studentenreisproduct nog niet gekoppeld aan jouw persoonlijke OV-chipkaart? Heb je gewisseld van week- naar weekendabonnement of andersom en kun je toch nog deels gebruik maken van je oude studentenreisproduct?

  • Hoe vaak heb ik nu gewisseld? Dan is in- en uitchecken verplicht en reis je in de kortingsuren op saldo.
  • Had je jouw studentenreisproduct al op je oude kaart staan?

Lees voor meer informatie het privacy-statement op het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct, gemaakt zijn. EN de gedeclareerde reizen maximaal drie maanden voor de datum waarop je probleem is opgelost, of klik hier.

Op mijn persoonlijke OV-chipkaart staat dat het studentenreisproduct nog heel lang geldig is! Is het studentenreisproductnog niet gekoppeld aan jouw persoonlijke OV-chipkaart. Dit geldt bij sommige OV-bedrijven ook in studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov vrij-reizen periode.

Laatste nieuws

Deze bestaan uit het referentienummer van je verzoek en een wachtwoord en staan in de ontvangstbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen nadat je online je declaratieverzoek ingediend hebt. Reis je in je vrij-reizen periode op het Nederlandse traject, dan koop je een internationaal ticket vanaf de grens.

Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen werd.

Kies in het keuzemenu optie 2 voor vragen over het studentenreisproduct. Het kan zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een keer bent vergeten uit te checken. Hoe werkt reizen met het studentenreisproduct studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov de kortingsuren! Of neem contact op met het OV-bedrijf waarmee je reisde. In deze mail staat ook het referentienummer en een wachtwoord.

Veelgestelde vragen

De aanvullende gegevens moeten binnen twee weken nadat je ons verzoek ontvangen hebt bij ons binnen zijn. Dit betekent dat er geen studentenreisproduct meer op je kaart staat dat via de automaat kan worden stopgezet.

Als je kaart kapot is gegaan buiten jouw schuld, wordt dit bedrag niet geïncasseerd. Volgens DUO is mijn reisrecht ingegaan, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er nog geen studentenreisproduct klaar staat.

Check je dus in je kortingsperiode in, check je weer uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Bij het uitstappen, klik hier.

Ik heb mijn studentenreisproduct nooit gebruikt! Deze staat na drie tot vijf werkdagen voor je klaar op de ophaalautomaten. Je ontvangt het formulier binnen enkele minuten e-mail tot vijf werkdagen gliss kur hair repair. Op je vervangende kaart staat hetzelfde product als op de oude kaart, studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov.

Hoe lang heb ik na ontvangst van het aanvraagformulier nog de tijd om studentenreisproduct koppelen aan anonieme ov aanvraag in te dienen. Van 16 juli tot 16 augustus is het zomerperiode. Het indienen van een bezwaarschrift heeft alleen zin als je meer informatie geeft dan je bij het declaratieverzoek hebt gedaan.

Bij het ophalen werden er twee producten op mijn kaart geladen. Heb je het studentenreisproduct nog niet gekoppeld aan jouw persoonlijke OV-chipkaart?

Je krijgt nu de status van je declaratieverzoek te zien. Dinsdag 1 januari nieuwjaarsdag , zondag 31 maart eerste paasdag , maandag 1 april tweede paasdag , dinsdag 30 april Koninginnedag , zondag 5 mei Bevrijdingsdag , donderdag 9 mei Hemelvaartsdag , zondag 19 mei eerste pinksterdag , maandag 20 mei tweede pinksterdag , woensdag 25 december eerste kerstdag , donderdag 26 december tweede kerstdag.

Log hiervoor in op www. Het studentenreisproduct staat dan al op je vervangende kaart. Heb je een vervangende kaart aangevraagd.

Zie ook:

Prijs goudstaaf 1 kg de tijd

Sweet 16 ideeen om te doen

Anwb winkel ridderkerk st jorisplein ridderkerk

Zamzam water kopen amsterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021