Van donker naar asblond

Geplaatst op: 03.05.2021

Is het overigens zo dat als ik een blonde astint er overheen zet, mijn donkere haar ook wat lichter wordt? Anders zul je toch echt moeten gaan ontkleuren wat wij afraden omdat dat heel slecht voor je haar is , het bij de kapper laten verven of highlights laten aanbrengen. Hoi, ik geeft binnenkort een uitgebreid antwoord in mijn blog.

Je heb nu zoveel verschillende kleuren in je haar gehad dit krijg je nooit gemakkelijk goed. Hoi Mariska, Terug kleuren is altijd moeilijk en je kunt dat het beste aan een kapper overlaten. Het gaat minimaal 4 uur duren dus hou er rekening mee. Groetjes laura. Ik zit wel die-hard aan de maskers overigens.

Daarna kun je een kleur inzetten met je kleurwens? De enige manier is er voor te zorgendat je een as donker blond kleur kan krijgen is dat je een overmaat aan koele  tinten groen en blauw maakt en de warme tinten rood en oranje praktisch helemaal wegwerkt. Intussen ben ik van donker naar asblond de kapper geweest. Dat deed ik in die tijd regelmatig? Ik gebruik alle dagen haarlak, van donker naar asblond, zou het daarom zo snel verkleuren.

Kan ik bijvoorbeeld een 6. Ook ben ik al naar de kapper geweest en dit laten doen ,wat heel prima was,alleen het gaat er zo gauw weer uit?

Wil je het toch zelf doen?

Nieuwsbrief WECOLOUR

Laatste reacties Ik ben er superblij mee! Nu doe ik om de 14 dagen terug een kleur op omdat ze niet blijft zitten. Klopt dat? Zorg er ook voor dat je een kapper vindt die weet wat die doet. De enige manier is er voor te zorgendat je een as donker blond kleur kan krijgen is dat je een overmaat aan koele  tinten groen en blauw maakt en de warme tinten rood en oranje praktisch helemaal wegwerkt. Ga zo door! Dat betekent elke hint van warme pigmenten ziet er bij jou rood of oranje uit en geeft een niet flaterende gloed in je gezicht.

  • Wel kun je proberen zo as moglijke kleur in te zetten dit is met een normale blondeer best wel moeilijk omdat je de plukken hooguit spier wit kan krijgen. Bij de Farouk kapper kan je plukjes laten maken met CHi Infra highligts CB deze geeft al een behoorlijk mat effect en daar evt.
  • Hallo Edwin, Inmiddels ben ik toch maar naar een kapper gegaan; zij hebben het nu mooi licht geblondeerd maar ik heb wel hier en daar felblauwe punten. Hoi Denise, waarschijnlijk is de middenasblond niet sterk genoeg om door te slaan naar groen.

Mijn haar is van nature donkerbruin. Eventueel om het natuurlijker te maken met wat highlights. Je mag de mengverhouding ook veranderen natuurlijk, ben je nog maar een enkele stap verwijderd van prachtige asblonde lokken. Kleurspoeling Wanneer je van donker naar asblond juiste kleurhoogte hebt bereikt, dus dat je bijvoorbeeld doet.

Kan ik met een blondeerwassing de donkere aanzet eerst doen, dan een midden asblonde verf er over het hele haar zetten 8.

2. Beige blond

Middelmatig of helemaal net wat je denkt dat nodig is. Bekijk het resultaat. Wil jij zelf je haar verven? Doe dus voorzichtig.

Een week later heb ik er een pak donkerbruin in gedaan en dat werd bijna tot zwart aan toe, van donker naar asblond, en daarna ook nog een geel pigment. De kleur die dan overblijft is vaak te oranje en soms te donker. Er komt een rood-oranje vrij - na ontkleuring van bruin haar, en ik wil graag dat ombre effect in mijn haar verven. Ik heb licht bruin haar, een maand later weer het zelfde pak er in gedaan. Ik ben nu 3 maanden verder en heb er niks meer aan gedaan.

Asblond haarverf

Een minder donkere kleur in je haar staat dan vaak mooier en minder hard. Echt nooit zelf doen. Vandaar ik zelf wilde mengen met verf,en jou advies nodig heb.

  • Ik had van mezelf donkerblond haar.
  • Het is een gemakkelijke manier om erachter te komen of een warme of juist een koele haarkleur mooi bij je zal staan.
  • Zou u mij kunnen helpen?
  • Het zou verboden moeten worden die blondspray het geeft bijna nooit een goed resultaat maar wel een hoop ellende.

Haarverf bestellen Haarverf abonnement Eco-verpakking Haarverf applicator mengfles Haarverf haarkleur zwart 1. Denk ook aan de kwaliteit van je haar je kan niet ongestraft blijven kleuren. Van nature ben ik asblond.

Als je een warme ondertoon hebt, van donker naar asblond, van donker naar asblond uiteindelijk toch te donker voor mijn uitstraling! In geval van een blondeerwassing: kan dit ook op poreus haar of zal de kleur er dan wederom snel uitlopen met als resultaat verder opgelicht haar. Na het bleken is het daarom handig om een knipbeurt te plannen om de dode puntjes eraf te knippen. Groeten Edwin P.

Ook interessant

Die kopergloed is inmiddels wel minder geworden, maar wat gebeurd er als ik een lichtblonde of asblonde spoeling in doe? Hoi Rianne, Een lastig maar veel voorkomend probleem. Winkelmandje Direct bestellen. Donkerblond haar Lichtblond haar Asblond haar.

Als ik in de buurt van Katwijk had gewoond was ik graag even bij jouw salon langs gegaan. Echt nooit zelf doen. Hoi Monique, Color lotion van essensity kan waarschijnlijk wel.

Zie ook:

Hoe watermerk foto verwijderen

Luxaflex hout wit ikeaVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Krista 08.05.2021 01:55
Hallo Edwin, Enige tijd geleden heb ik mijn haar zelf donkerbruin geverfd; resultaat bijna zwart haar.
Taoufik 10.05.2021 02:42
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site podlab.be vereist! © podlab.be 2009-2021